Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

Γκέερτ Βίλντερς: «Τουρκία μείνε μακριά μας, δεν είσαι καλοδεχούμενη εδώ» (βίντεο)

Γκέερτ Βίλντερς: «Τουρκία μείνε μακριά μας, δεν είσαι καλοδεχούμενη εδώ» (βίντεο)
Ο ακροδεξιός ηγέτης της Ολλανδίας, Γκέερτ Βίλντερς, ανάρτησε στο διαδίκτυο στις 4 Δεκεμβρίου 2015 ένα βίντεο με τίτλο «ένα μήνυμα για τους Τούρκους».

Με καθόλου διπλωματική γλώσσα ο Γκέερτ Βίλντερς λέει στους Τούρκους ότι είναι ανεπιθύμητοι στην Ευρώπη, επειδή δεν είναι Ευρωπαίοι και τους ξεκαθαρίζει ότι ποτέ η χώρα τους δεν θα γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Το βίντεο έγινε ξανά viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ύστερα από το ξέσπασμα της ολλανδο-τουρκικής διπλωματικής κρίσης τα τελευταία 24ωρα.
Ο Γκέερτ Βίλντερς αναφέρει στο βίντεο διάρκειας ενός λεπτού, στο οποίο μιλάει αγγλικά:
«Σήμερα έχω ένα μήνυμα για τους Τούρκους. Η κυβέρνησή σας σάς κοροϊδεύει αφήνοντάς σας να πιστεύετε ότι μια ημέρα θα γίνεται μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Λοιπόν, ξεχάστε το! Δεν είστε Ευρωπαίοι και ποτέ δεν θα γίνετε. Ένα Ισλαμικό Κράτος όπως η Τουρκία δεν ανήκει στην Ευρώπη. Όλες οι αξίες της Ευρώπης, όπως η ελευθερία, δημοκρατία, ανθρώπινα δικαιώματα είναι ασυμβίβαστα με το Ισλάμ. Ούτε θέλουμε ελεύθερη βίζα για τους Τούρκους να ταξιδεύουν στην Ευρώπη.  Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις που συμφωνούν με αυτό θα καταψηφιστούν και θα χάσουν την εξουσία από τους λαούς τους. Η Τουρκία ψήφισε τον Ερντογάν. Έναν επικίνδυνο ισλαμιστή που υψώνει το λάβαρο του Ισλάμ. Δεν θέλουμε περισσότερο αλλά λιγότερο Ισλάμ. Για αυτό Τουρκία μείνε μακριά μας. Δεν είσαι καλοδεχούμενη εδώ».

Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...