Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

Επίσκεψη του προέδρου της τουρκικής βουλής στη Θράκη μας – Παρών και ο βουλευτής του Σύριζα, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ!

Επίσκεψη του προέδρου της τουρκικής βουλής στη Θράκη μας – Παρών και ο βουλευτής του Σύριζα, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ!
Ολόκληρη τουρκική επιτροπή με επικεφαλής τον πρόεδρο της τουρκικής βουλής, Μεχμέτ Ακίφ Χαμζατσεμπί, πραγματοποίησε περιοδεία στην Θράκη μας, εκεί που η ελληνική πολιτεία είναι απούσα και μόνο η Χρυσή Αυγή τολμά να εκφράζει τα αιτήματα και τα δικαιώματα των Ελλήνων, Χριστιανών και Πομάκων, αντιμετωπίζοντας την πολεμική ενός ολόκληρου καθεστώτος.

Η περιοδεία αυτή ξεκίνησε από το τουρκικό προξενείο, πήγε σε μειονοτικά σχολεία, παράνομες οργανώσεις, όπως η «τουρκική ένωση» και οι ψευδομουφτήδες, τόσο στην Ροδόπη, όσο και στην Ξάνθη.
Παρών στην επίσκεψη που έγινε στο μειονοτικό σχολείο της Ξάνθης ήταν και ο Βουλευτής του Σύριζα, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ο οποίος είχε πρωτοστατήσει στις αντισυγκεντρώσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Τα ερωτήματα είναι πραγματικά αμείλικτα. Ποιος έδωσε την άδεια σε θεσμικό πρόσωπο ξένης χώρας να πραγματοποιήσει περιοδεία σε ελληνικό έδαφος και να χρησιμοποιεί ρητορική που είναι απαράδεκτη για τα εθνικά μας συμφέροντα; Ποιός κατήρτισε το πρόγραμμα της επισκέψεως και πως κατάληξε θεσμικό πρόσωπο ξένης χώρας να επισκέπτεται ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ συλλόγους, που κανονικά θα έπρεπε να έχει κλείσει η Εισαγγελία;
 http://www.xryshaygh.com/e

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...