Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

ΤΑ ΣΑΜΑΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ: ΤΟΝ ΔΙΕΤΑΞΕ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΦΡΟΝΙΜΑ!

kuriakos-mitsotakisΓράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Στη βουβαμάρα – παγωμάρα που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην νουδούλα (από τότε που κατέστη εμφανές ότι οι Τσιπροκαμμένοι θα εκτελέσουν τις διαταγές έξωθεν και θα φέρουν τα νέα αντιλαϊκά μέτρα…) αναφέρονται τα διαδικτυακά σαμαρόσκυλα, σε άρθρο τους υπό τον τίτλο «Σε στρατηγικό αδιέξοδο η ΝΔ;».

Κι αφού το πάνε από δω και το φέρνουν από κει, καταλήγουν στο συμπέρασμα (ή μήπως πληροφορία;) ότι στην όλη αφασία της νουδούλας έχει βάλει το χεράκι του ο χερ Σόιμπλε, σ’ εκείνη την 70λεπτη συνάντησή του με τον Κούλη, λεπτομέρειες της οποίας δεν μάθαμε ποτέ:
«Το δεύτερο έχει να κάνει με το ταξίδι του Κυριάκου στο Βερολίνο. Μήπως δηλαδή «αρρώστησε» από αυτά που του είπε ο Σόιμπλε κυρίως και η Μέρκελ δευτερευόντως.
Ενδεχομένως ο Μητσοτάκης να πήγε για να πάρει στήριξη στο αίτημα για εκλογές και χείρα βοηθείας με πιο «χαλαρά» μέτρα και απαιτήσεις αν η ΝΔ γινόταν κυβέρνησης. Και να γύρισε με παραινέσεις του τύπου: «Κυριάκο, ο Αλέξης είναι ο Θεός μας. Περνά τα μέτρα χωρίς να ακούγεται κιχ. Αν ήταν η ΝΔ θα καιγόταν η Αθήνα. Σταμάτα να ζητάς εκλογές και όταν (κι αν) έρθει η σειρά σου θα κυβερνήσεις».
Αυτά συμβαίνουν με όσους έχουν αφεντικά, Κούλη «μας», μην παραπονιέσαι και κάνε… υπομονή!
https://ethnikismos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...