Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Καλώς ήρθατε στην Ευρώπη του Μωάμεθ

17094092_1006752152759933_1268228809_n.jpg
Η Μεγάλη Αντικατάσταση των ευρωπαϊκών πληθυσμών, περνάει και από τα ονόματα. ‘Η ακόμα καλύτερα, υπάρχει ένα στοιχείο που είναι ικανό να βοηθήσει την  εισβολή και να την κάνει πιο φανερή, ακόμη και από την γκετοποίηση των πόλεών μας από τους ισλαμιστές. Σε ένα μεγάλο μέρος της Ευρώπης λοιπόν, το όνομα που κυριαρχεί είναι το Μωχάμετ!

Η πόλη που οδηγεί την κούρσα σε αυτήν την πολυπολιτισμική στροφή, είναι όπως πάντα το Λονδίνο, όπου ήδη από το 2008 το όνομα αυτό κυριαρχεί. Κάποιοι λοιπόν ερευνητές, ξεκίνησαν μια μελέτη για να δουν από στατιστικής άποψης, το τι συμβαίνει με το όνομα Μωχάμετ και με τις παραλλαγές του: Muhammad (Πακιστάν), Muhammed (Aφρική), Mohammed (Aραβία), Mohammad (Iράν και Αφγαγιστάν) καθώς και  Mohamed και Muhammadu.
Με αυτό τον τρόπο το όνομα του προφήτη με τα παρόμοιά του, ξεπερνούν πολλά παραδοσιακά ονόματα των Άγγλων, όπως το Oliver που χρησιμοποιήθηκε προς τιμή του Cromwell. Με το πέρασμα του χρόνου το Μωχάμετ, έγινε πιο συχνό όνομα. Για παράδειγμα, το 2015 γεννήθηκαν 6941 Όλιβερ και 7361 Μωχάμετ!
Άρα, τα ονόματα τα πιο χαρακτηριστικά των Άγγλων όπως Jack, George ή Daniel, φαίνεται ότι οδεύουν προς τεράστια μείωση χάρις στο όνομα του προφήτη, και όχι  μόνο στην Αγγλία αλλά και στην Ουαλία. Βέβαια υπάρχει και το Άμστερνταμ, η Ουτρέχτη, το Ρότερνταμ που κάνουν καλή παρέα στο Λονδίνο. Και φυσικά μην ξεχνάμε τις σκανδιναβικές χώρες, που είναι οι πατρίδες του πολιτικά ορθού, και της …καλοσύνης, που ακολουθούν με καλές προοπτικές. Στο Όσλο το 2014 το όνομα Μωχάμετ πέρασε στην πρώτη θέση σε σχέση με το Jan και  Peter.
Από την παρέα φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι Βρυξέλλες. Η τεχνοκρατική πρωτεύουσα της Ευρώπης, δεν χάνει την ευκαιρία να δείξει ότι συμμετέχει και αυτή στο πανηγύρι της εισβολής και της καταστροφής. Στην συνοικία Molenbeek, η παρουσία των μουσουλμάνων ξεπερνά το 40%. Στην πόλη, το όνομα Μωχάμετ, είναι το πιο συνηθισμένο στα νεογέννητα την τελευταία δεκαετία. Λίγο καλύτερα είναι για την ώρα τα πράγματα στις άλλες πρωτεύουσες, όπως το Παρίσι, όπου το όνομα αυτό βρίσκεται στην τέταρτη θέση, ενώ στο Βερολίνο είναι πολύ πιο χαμηλά.
Φτάσαμε λοιπόν και σε αυτή την κατάσταση, να λέμε ότι κάποιες πόλεις είναι σε καλή θέση. Μέσα σε αυτόν τον κυκλώνα της παγκοσμιοποίησης, όπου έχουν χαθεί τα πάντα, αυτό που μένει για την ώρα δικό μας είναι η ψυχή μας η οποία όμως μάλλον βρίσκεται σε δέσμευση μαζί με τις πατρίδες μας.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΒΙΑΤΣΟΣ
https://emprosnews.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...