Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

Τουρκόφιλος δημοτικός σύμβουλος στην Θράκη προκαλεί με αφίσα κατά του Χριστιανισμού

Οι διάφοροι εγχώριοι προωθητές της τουρκικής προπαγάνδας στην Θράκη φροντίζουν, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, να δείχνουν την εξάρτηση που έχουν από την γειτονική χώρα και φυσικά από το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή. Ένα νέο χαρακτηριστικό δείγμα είναι τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατία», η οποία κάτω από τον τίτλο «Θράκη: Πρόκληση με αφίσα κατά του χριστιανισμού», γράφει τα εξής:

“Μία κατάπτυστη αφίσα, που έφερε το κόμμα του Ερντογάν να καλεί τους Τούρκους σε ιερό πόλεμο κατά των χριστιανών, έσπευσε να υιοθετήσει πλήρως «τουρκόψυχος» δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Μύκης της Δυτικής Θράκης, επιβεβαιώνοντας ακόμη μία φορά ότι υπάρχουν θύλακες στα μειονοτικά χωριά που κατευθύνονται από το προξενείο της Κομοτηνής και στόχο έχουν να καλλιεργήσουν το μίσος κατά της Ελλάδας και βεβαίως των χριστιανών.
Ο Ριντβάν Ντελιχουσεΐν δεν πτοήθηκε, όπως φάνηκε, από το γεγονός ότι το κόμμα του Ερντογάν στο Βέλγιο έσπευσε να αρνηθεί την «πατρότητα» της αφίσας, να διαψεύσει ότι τη διακινεί μέσω της επίσης ιστοσελίδας του και να μιλήσει για προβοκάτσια με στόχο να πληγούν οι μουσουλμανικοί λαοί. Πήρε την αφίσα, η οποία έγραφε στα τουρκικά «ο αγώνας είναι ανάμεσα στην ημισέληνο και στον σταυρό», «Γίνετε ένα κάτω από την ημισέληνο», «Θα είμαστε μεγάλο πλήθος, θα δείτε» και τη δημοσίευσε στην προσωπική του ιστοσελίδα διακηρύσσοντας το μίσος κατά των χριστιανών στον Δήμο Μύκης, όπου η πλειονότητα των κατοίκων είναι μουσουλμάνοι. Στον συγκεκριμένο δήμο υπάγεται και ο Εχίνος, όπως και άλλα χωριά.
Ο «τουρκόψυχος» φανατικός κατά των χριστιανών, όπως φάνηκε, στις τελευταίες εκλογές στον Δήμο Μύκης είχε πάρει ποσοστό 20,79% και είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος. Κατά τα άλλα, οι Τούρκοι έχουν το θράσος να μιλούν για... ισλαμοφοβία στην Ευρώπη και την Ελλάδα, και να αξιώνουν «συνύπαρξη», όταν βαπτίζουν τη μουσουλμανική μειονότητα «τουρκική» και «τρέχουν» το σχέδιο του προξενείου της Κομοτηνής για δημιουργία ανεξάρτητου κράτους στη Δυτική Θράκη. Να σημειωθεί ότι η επίμαχη αφίσα κυκλοφόρησε με αφορμή τον «πόλεμο» που ξέσπασε μεταξύ Ολλανδίας και Τουρκίας”.
Βλέπουμε, λοιπόν, ότι ένας εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης υιοθετεί μια αφίσα με σαφή αντιχριστιανική στάση, σε μια Χώρα όπου οι Χριστιανοί ορθόδοξοι αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού. Η αφίσα αυτή, μάλιστα, μιλάει ξεκάθαρα για επικράτηση της ημισέληνου έναντι του Σταυρού, δείχνοντας έτσι το ανοιχτά προκλητικό και εμπρηστικό περιεχόμενό της.
Μπορεί το ίδιο το κόμμα του Ερντογάν να έσπευσε να απαρνηθεί την προκλητική αυτή αφίσα, δεν έκανε όμως το ίδιο και ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος.
Αλήθεια, ο εισαγγελέας κατά του ρατσισμού τι κάνει; Η αφίσα αυτή δεν προτρέπει σε διακρίσεις (ή και κάτι χειρότερο) κατά των Χριστιανών; Ή μήπως τελικά τα μόνα περιστατικά, τα οποία θεωρεί ότι πρέπει να αξίζουν της προσοχής του, είναι ό,τι αφορά μόνο «την ισλαμοφοβία», την διατράνωση του συνθήματος «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» και η άρνηση της λαθρομετανάστευσης; Όλα «ωραία και καλά» τα αντιλαμβάνεται σε όσους, άμεσα ή έμμεσα, τάσσονται εναντίον της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας;
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mousoulmanos-dhmotikos-sumboulos-sthn-thrakh-uiothethse-plhrws-to-emprhstik#ixzz4bKgIfOld

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...