Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

Η χρεοκοπημένη ΝΔ έχει το θράσος να μιλά για θαλασσοδάνεια...

Η χρεοκοπημένη ΝΔ έχει το θράσος να μιλά για θαλασσοδάνεια...Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων κατέθεσαν στη Βουλή, 48 βουλευτές της νουδούλας, προς τους υπουργούς Τσακαλώτο, Χρήστο Σπίρτζη και Κοντονή, με θέμα: «”Ντοκουμέντα” διαπλοκής και προνομιακής δανειοδότησης του ομίλου Καλογρίτσα από την Τράπεζα Αττικής».

Στην ερώτηση, αναλύονται λεπτομερώς τα έργα, οι ημέρες και τα προνομιακά δάνεια της εταιρείας του συντρόφου Καλογρίτσα, επί τσιπροκαμμεναρίας.
Ωραία όλα αυτά και σωστά και πρέπει να λάμψει η αλήθεια και να πληρώσουν αυτοί που πρέπει, αλλά οι όψιμοι «αντιδιαπλεκόμενοι» νουδούληδες ξέχασαν προφανώς την παροιμία «στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί» – ή πολύ απλά, νομίζουν πως απευθύνονται σε… κορόιδα.
Καθότι το… εντιμότατο κόμμα τους χρωστάει γύρω στα 200 εκατομμύρια ευρώ στις τράπεζες, προϊόντα «προνομιακής δανειοδότησης». Τα οποία και δεν πρόκειται να ξεχρεώσει ποτέ!
(ΥΓ): Περισσότερες λεπτομέρειες για τον σύντροφο Καλογρίτσα και τα (μαρξιστικά-λενινιστικά) κόλπα του, μπορούν να μάθουν οι 48 από τον νυν σύμβουλο του Κούλη (και πρώην Γ.Γ. της ΚΝΕ), δημοσκόπο Τάκη Θεοδωρικάκο. Αυτός ξέρει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...