Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017

ΙΕΡΕΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΠΛΥΤΑΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ...!! «ΝΤΟΠΗ ΣΑΣ... ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...»... ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΗΘΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΘΕΤΕ ΣΤΕΦΑΝΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,.!!Η απόφαση της δημοτικής αρχής της Καλλιθέας να δώσει άδεια στη Χρυσή Αυγή να καταθέσει στεφάνι στην τελετή πριν την παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου έφερε… μικροένταση. Αντιφασιστικές ομάδες συγκεντρώθηκαν στο μνημείο όπου έγινε η κατάθεση στεφάνων για να διαμαρτυρηθούν.«Ποτέ ξανά φασισμός, ούτε στην Καλλιθέα ούτε και πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά» και «Ο Παύλος ζει, τσακίστε τους ναζί» ήταν μερικά από τα συνθήματα που φώναζαν οι αντιφασίστες.

Αίσθηση προκάλεσε η αντίδραση ενός από τους ιερείς, που ενοχλήθηκε από τα αντιφασιστικά συνθήματα που ακούγονταν την ώρα της τελετής. «Ντροπή σας!» γύρισε να φώναξε στον κόσμο που φώναζε, ενώ αργότερα τους απαίτησε και να το… βουλώσουν «επιτέλους» όπως είπε!

Η πλευρά της Χρυσής Αυγής αποφάσισε τελικά να μην καταθέσει στεφάνι. Τα συνθήματα κατά του φασισμού συνεχίστηκαν και κατά της διάρκεια της ομιλίας του δημάρχου της πόλης και σταμάτησαν μόνο κατά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου....http://www.stoxos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...