Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΦΥΤΟΝ, "ΕΥΔΟΚΙΜΕΙ" ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ, ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΟΜΩΣ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ! ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ...ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ!["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']
ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΣΙΠΡΕΣ-ΚΟΥΛΗΔΕΣ-ΑΔΩΝΑΪΑΔΕΣ-ΚΩΣΤΗΔΕΣ-ΦΩΦΕΣ-ΛΕΒΕΝΤΗΔΕΣ-ΠΟΤΑΜΙΑ- Κ.Λ.Π. ΣΦΟΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΥΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Η συμμετοχή μας στο Σιωνιστικό εχθρικό ΝΑΤΟ, έφερε πόλεμο με ένα άλλο κράτος μέλος του ΝΑΤΟ.
Οι Έλληνες Στρατιωτικοί πρέπει να μάθουν ότι το εχθρικό ΝΑΤΟ θα στηρίξει τους Τούρκους, σε περίπτωση εχθροπραξιών, όπως έπραξε στο παρελθόν με τη ΚΥΠΡΟ!!!

Πληρώνουμε δις. ευρώ τη συμμετοχή μας στο ΝΑΤΟ-πιό πολλά από τις ΗΠΑ-για να σκλαβωθούμε στη Τουρκιά μέλος του ΝΑΤΟ!!!
Ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση συνιστούν οι εφιάλτες πολιτικοί, ενώ γέμισαν την Ελλάδα Ισλαμιστές μισθοφόρους κομμάντος του ΣΟΡΟΣ.
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, οι προδότες πολιτικοί συζητούν για μυστική διπλωματία Ελλάδας-Τουρκίας για συνδιαχείρηση του ΑΙΓΑΙΟΥ.
Όσον αφορά τους λαθρομετανάστες, οι Αραβικές χώρες δεν δέχονται λαθρό-πρόσφυγες Ισλαμιστές.
Από το «Βυθίσατε το χόρα», πήγαμε στη σύσταση των εφιαλτών πολιτικών, για ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση,  από Σημίτη μέχρι Τσίπρα.
Ψυχραιμία συνιστούν οι προδότες πολιτικοί στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.
Ψυχραιμία μέχρι πότε;;; Όταν καταλάβουν το μισό Αιγαίο οι Τούρκοι του ΝΑΤΟ;;;
Η ψυχραιμία ίσον ΔΕΙΛΙΑ.
Η ψυχραιμία φέρνει Εθνική Προδοσία.
Ψυχραιμία συνιστούν οι δειλοί εφιάλτες Σιωνιστές πολιτικοί.
Ως γνωστόν στο Αιγαίο ανεκαλύφθησαν τεράστια ενεργειακά κοιτάσματα, ικανά να καλύψουν τις ανάγκες της Ευρώπης για πολλά χρόνια, και να βγάλουν τη χώρα από τη χρεοκοπία, και φτώχεια.
Στην Χρεοκοπία και στην φτώχεια, μας οδήγησαν οι Κοσμοκράτορες, μαζί με προδότες «Έλληνες» πολιτικούς, για να βάλουν στο χέρι τα ενεργειακά κοιτάσματα της Ελλάδος.
Η μυστική διπλωματία από τους δειλούς πολιτικούς, συνίσταται να βάλουμε τους εχθρούς Τούρκους στο Αιγαίο 50%-50% κυριαρχικά δικαιώματα επί των Ελληνικών νησιών, της Α.Ο.Ζ.,  και του υποθαλάσσιου ενεργειακού ορυκτού πλούτου!
Τρελάθηκαν οι προδότες δούλοι των Σιωνιστών Επικυρίαρχων πολιτικοί μας, ή εκτελούν διαταγές των Κοσμοκρατόρων αφεντικών τους.
Το ερώτημα είναι, οι Τούρκοι αυτό θα έκαναν;;;
Όποιος πολιτικός θα κάνει αυτές τις μυστικές συμφωνίες, θα ανακηρυχθεί σαν Εθνικός Προδότης!
Τα κοιτάσματα αυτά της Ελληνικής Α.Ο.Ζ. μας τα κλέβουν οι γειτονικές χώρες στήνοντας πλωτές εξέδρες εξόρυξης, αφού είδαν την αδυναμία και διστακτικότητα των «Ελλήνων» πολιτικών.
Έδωσαν και τα κοιτάσματα ΧΡΥΣΟΥ της Κασσάνδρας Χαλκιδικής στο αφεντικό τους ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ενώ η Ελλάδα βυθίζεται στη χρεοκοπία.
Τώρα συζητούν με τους «Θεσμούς» των δανειστών της Δρακουλέσκου, για τον ενεργειακό πλούτο της χώρας, και το πως θα τον βάλλουν μέσα στο Υπέρ-Ταμείο αποκρατικοποιήσεων και ιδιωτικοποιήσεων,-όπως το λένε- για να τον αρπάξουν εύκολα τα παμφάγα όντα οι Κοσμοκράτορες.
Οι προδότες πολιτικοί μας κρύβουν ακόμη και τις μελέτες των επιστημόνων για το εν λόγω θέμα, ενδιαφερόμενοι ΜΟΝΟ για την πολυθρόνα αυτών, «διά τον φόβον των Ιουδαίων» του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Κατά τα άλλα ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ & ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ!!!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!!!  Η προδοσία δεν έχει όρια!!!!!!!

                    ΑΝΤΩΝΗΣ  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
           Διεθνολόγος/ Αναλυτής  Γεωπολιτικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...