Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΣΑ ΑΙΘΙΟΠΙΑ;

Γράφει ο Αντίοχος
Περίπου 5,6 εκατομμύρια Αιθίοπες έχουν πληγεί από την παρατεταμένη ξηρασία που επικρατεί στην χώρα τους και χρειάζονται επειγόντως τροφή, νερό και έκτακτη ιατρική βοήθεια, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Συντονισμού Ανθρωπιστικών Υποθέσεων του ΟΗΕ. Το οποίο προειδοποιεί, ότι η ανθρωπιστική κρίση θα επιδεινωθεί, καθώς οι μετεωρολόγοι δεν προβλέπουν βροχοπτώσεις ούτε την άνοιξη.

Κι αυτή η ιστορία με την ξηρασία, είναι πολύ συχνή στην Αιθιοπία…
Αν παρατηρήσετε στις καταστάσεις με την εθνικότητα των λαθρομεταναστών που πλακώνουν στην Ελλάδα και την Ευρώπη, απουσιάζουν οι Αιθίοπες. Πως συμβαίνει αυτό άραγε, ενώ οι συνθήκες ζωής στη χώρα τους είναι τραγικές; Δεν ψάχνουν οι Αιθίοπες για μια καλύτερη ζωή;
Το… μυστικό είναι στο θρήσκευμα των κατοίκων της Αιθιοπίας! Ενώ, λοιπόν, οι περισσότεροι των κατοίκων των χωρών της Αφρικής είναι μουσουλμάνοι, στην Αιθιοπία πλειοψηφούν οι χριστιανοί. Και η Νέα Τάξη Πραγμάτων που οργανώνει τα καραβάνια των «προσφύγων και μεταναστών» προς την Ευρώπη, δεν χειραγωγεί τους ανθρώπους αυτούς στην λαθρομετανάστευση, διότι εφόσον είναι χριστιανοί δεν μπορούν να χρησιμεύσουν στον εξισλαμισμό της Ευρώπης! Τόσο απλά!
https://ethnikismos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...