Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

Δημοσκόπηση ΣΟΚ για τους πολιτικάντηδες: 88,3% των Ελλήνων δεν θέλουν τους λαθρομετανάστες - 48,8% πιστεύουν ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση εκφράζει συμφέροντα που δεν εξυπηρετούν την Ελλάδα

Δημοσκόπηση ΣΟΚ για τους πολιτικάντηδες: 88,3% των Ελλήνων δεν θέλουν τους λαθρομετανάστες - 48,8% πιστεύουν ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση εκφράζει συμφέροντα που δεν εξυπηρετούν την ΕλλάδαΜία εντυπωσιακή, σε εύρος και βάθος, έρευνα της «διαΝΕΟσις» παρουσιάζει σήμερα η εφημερίδα «Καθημερινή». Μία έρευνα, η οποία έχει προκαλέσει τριγμούς στο πολιτικό σύστημα και φέρνει σε εξαιρετικά άβολη θέση τους ταγούς της παγκοσμιοποίησης, αφού στις πολλές και πολυεπίπεδες ερωτήσεις του ερευνητικού οργανισμού οι Έλληνες απέδειξαν πόσο μακριά βρίσκονται από την «πολιτική ορθότητα» της παγκοσμιοποιημένης πολιτικής νομεκλατούρας που κατακλύζει την Βουλή και τους τηλεοπτικούς του δέκτες, συντασσόμενοι επί της ουσίας με την μοναδική αποκλεισμένη, πλην σταθερά τρίτη και με διαφορά, πολιτική δύναμη του τόπου, την Χρυσή Αυγή των Ελλήνων.
Απορρίπτουν την λαθρομετανάστευση

Το 88,3% των Ελλήνων θεωρούν ότι ο αριθμός των μεταναστών στη χώρα μας τα τελευταία δέκα χρόνια είναι υπερβολικά μεγάλος, ενώ το 64,4% πιστεύει ότι η παρουσία τους στην χώρα αυξάνει την εγκληματικότητα και ότι αυξάνει την ανεργία κατά 58%.
Η πολιτική της κυβέρνησης, την οποία χειροκροτά η «αντιπολίτευση» του Μητσοτάκη, που προστάζει πλήρη και επιθετική ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών, επικροτείται μονάχα από ένα γραφικό και επικίνδυνο 2,2%, ενώ την πλήρη αντίθεσή τους σε όλα αυτά δείχνει το 80,3% του Ελληνικού Λαού. Γι’ αυτό και στην προσπάθειά τους οι κυβερνητικοί ταγοί χρησιμοποιούν το παρακράτος, τα ΜΑΤ και τους «αντιρατσιστικούς» εισαγγελείς.
Ανεβαίνει σταθερά η τάση για απόρριψη του Ευρώ
Όλα τα κανάλια και τα κόμματα του «δημοκρατικού τόξου» διεξάγουν παράλληλες εκστρατείες τρόμου για να πείσουν τους Έλληνες για την αναγκαιότητα του μνημονίου, της φτωχοποίησης και του νομίσματος της Ευρωζώνης. Παράλληλα προσπαθούν να τον πείσουν ότι δεν υπάρχει ζωή εκτός ευρωζώνης.
Αυτές τις πομφόλυγες και προφανώς παρανοϊκές θέσεις τις απορρίπτει, παρά την επιθετική προπαγάνδα, ένα ολοένα και πιο μεγάλο κομμάτι του Ελληνικού Λαού. Συγκεκριμένα, όπως σημειώνει με τρόμο η φιλελεύθερη «Καθημερινή», το ποσοστό των Ελλήνων που εκτιμά θετικά ή μάλλον θετικά την παραμονή μας στην Ευρωζώνη μειώνεται σημαντικά και γρήγορα, ενώ η τάση του ευρωσκεπτικισμού συνεχώς ενισχύεται. Το 40,6% εκτιμά αρνητικά την συμμετοχή μας στην Ευρωζώνη, ενώ το 48,8% πιστεύει ότι η «η Ε.Ε. έχει δομές και εκφράζει συμφέροντα που δεν εξυπηρετούν την Ελλάδα». Το ποσοστό των ανθρώπων που θέλουν άμεση επιστροφή στο Εθνικό Νόμισμα πλέον 33,1% και μάλιστα είναι πλειοψηφικό στους λαϊκούς ανθρώπους.
Απειλή για την Ελλάδα η παγκοσμιοποίηση
Η παγκοσμιοποίηση, που αποτελεί μόνιμη επωδό των ομιλιών των πολιτικών, πλην Χρυσής Αυγής πάντα, θεωρείται ως απειλή για την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, παρά το γεγονός ότι Τσίπρας, Μητσοτάκης, Ομπάμα και το κακό συναπάντημα, που λέει και ο θυμόσοφος Λαός, αναφέρονται στην παγκοσμιοποίηση ως «αναγκαιότητα», ο Ελληνικός Λαός την θεωρεί απειλή σε ποσοστό 59,7%.
Το ασφαλές συμπέρασμα του συνόλου της δημοσκοπήσεως είναι ότι πλέον οι Έλληνες διαμορφώνουν άποψη περί των πολιτικών πραγμάτων μόνοι τους, αν όχι εντελώς αντίθετα στα ΜΜΕ και τους πολιτικούς. Και όσο ανεξαρτητοποιούνται από τις πηγές της προπαγάνδας, τόσο μετακινούνται σε θέσεις Εθνικές και πολιτικά... μη «ορθές». 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhmoskophsh-sok-gia-tous-politikanthdes-883-twn-ellhnwn-den-theloun-tous-la#ixzz4aTiw5lLs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...