Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

H Γερμανία δεν θα τιμήσει τους αστυνομικούς που σταμάτησαν τον τζιχαντιστή μακελάρη με το φορτηγό, γιατί είναι «ρατσιστές»...


Αυτός, λοιπόν, είχε καταφέρει μετά το φονικό τρομοκρατικό χτύπημα να διασχίσει την μισή Ευρώπη και να περάσει στην Ιταλία. Συγκεκριμένα, είχε καταφέρει να φύγει από την Γερμανία, να περάσει στην Γαλλία, την Αυστρία, την Ελβετία και να καταλήξει στην Ιταλία. Προφανώς το επόμενο βήμα του θα ήταν η Ελλάδα και από εδώ θα έφευγε για τουρκία και μετά Συρία.
Ε, λοιπόν, αυτόν τον μακελάρη τον αναγνώρισαν και τον σταμάτησαν δύο Ιταλοί αστυνομικοί. Οι οποίοι δεν θα τιμηθούν από την Γερμανία για έναν μάλλον... αναπάντεχο λόγο. Υπήρξαν διαμαρτυρίες γερμανών βουλευτών επειδή οι δύο αστυνομικοί στο Facebook έκαναν αναρτήσεις και εξυμνούσαν τον Μουσολίνι, «φασιστικό» χαιρετισμό με την δεξιά υψωμένη και είχαν εκφράσει «ρατσιστικές» απόψεις.  
Θα έπρεπε μάλλον να είναι «δημοκράτες» και να είχαν δώσει ένα ακόμα φορτηγό στον τζιχαντιστή για να «ενσωματωθεί» και στην ιταλική κοινωνία, προκειμένου να τιμηθούν από το γερμανικό αντιρατσιστικό κράτος.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-germania-den-tha-timhsei-tous-astunomikous-pou-stamathsan-ton-tzichantist#ixzz4Yvad62GJ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...