Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΥΜΝΕΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ FACEBOOK!..
ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΠΑΞΕΒΑΝΑΚΟΣ...

Ο εν ενεργεία αστυνομικός, Κώστας Πατσέλλης, στο ΑΤ Αγιάσου της Λέσβου είναι περήφανος νοσταλγός του Παπαδόπουλου και όλων των λοιπών δεινών που επέφερε η Χούντα των συνταγματαρχών στους έλληνες πολίτες και κυρίως στους Αριστερούς.


Ο εν λόγω αστυνομικός αναδημοσίευσε ανάρτηση που απεικονίζει τον πραξικοπηματία Παπαδόπουλο και από κάτω τη μαρτυρική Γυάρο, με το σχόλιο: «Όταν τους είχα κλείσει μέσα δε σας άρεσε. Τώρα που σας γ..., σας αρέσει».

Προφανώς και όσα έχει αναρτήσει ο συγκεκριμένος κρατικός λειτουργός υπόκεινται στη σφαίρα του αντιρατσιστικού νόμου και πρέπει άμεσα να ασκηθεί ΕΔΕ εναντίον του -τουλάχιστον- για διασπορά μίσους κατά ομάδας προσώπων.

Η ανάρτηση:Ο εκδημοκρατισμός των σωμάτων ασφαλείας αποδεικνύεται δύσκολο εγχείρημα για την παρούσα εκτελεστική εξουσία, αφού δεν είναι μυστικό πως η ΕΛ.ΑΣ. έχει μετατραπεί σε ακροδεξιό θύλακα παραγωγής κρατικών λειτουργών με ρατσιστικές και μισαλλόδοξες αντιλήψεις.
http://www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...