Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΠΟΣΠΕΡΤ: Ο ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ

1ba49-screenshot_7
Γράφει ο Αντίοχος
Όπως είναι γνωστό, οι σταλινικοί-μερκελικοί κομισάριοι της ΕΡΤ, σε συνεννόηση με το δήθεν συνδικαλιστικό σωματείο των κρατικοδίαιτων μπολσεβίκων  ινστρουχτόρων, που παριστάνουν τους ενημερωτές του ελληνικού λαού, κανόνισαν να κάνουν οι «εργαζόμενοι»  στάση εργασίας όποια ημέρα και ώρα θα προγραμματίζεται η -επιβεβλημένη από το Σύνταγμα- προβολή του έργου της Χρυσής Αυγής, φυσικά τη στιγμή της προβολής.

Μάλιστα, οι κρατικοσυνδικαλιστές της ΠΟΣΠΕΡΤ εξέδωσαν και ανακοίνωση για το θέμα (θα είναι χρησιμότατη όταν θ’ αλλάξουν τα πράγματα – δυστυχώς γι’ αυτούς «τα γραπτά μένουν»…), στην οποία –άθελά τους- αποκαλύπτουν τον υπεύθυνο του αποκλεισμού της Χρυσής Αυγής από την κρατική τηλεόραση – την οποία πληρώνουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, όλοι οι Έλληνες. Ιδού η αποκάλυψη του μεγάλου λογοκριτή – που δεν είναι βεβαίως τα σωματεία-σφραγίδες του ΚΚΕ, ο σταλινοκαρνάβαλος των Πατρών και άλλα… φρούτα:
«Αγωνιστήκαμε και παλεύουμε για αυτό, ώστε η ΕΡΤ να είναι η φωνή της κοινωνίας και όχι κάθε ναζιστικού μορφώματος και είμαστε μαζί με όσους διαμαρτύρονται επανειλημμένα ενάντια στην προβολή της Χ.Α., όπως συνδικάτα, μαζικοί φορείς, οικογένεια Φύσσα, δημοτικές αρχές, όπως και με τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση που αντιδρούν σε αυτή την προβολή».
«Τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση»… Δηλαδή, το εξής ένα: οι ψεκασμένοι του φανφαρόνου Καμμένου!
Ο οποίος, απ’ όσες ΕΡΤ κι αν μας κόψει, θα βλέπει τη… σκόνη μας! Κι απ’ την επομένη των εκλογών, θα βλέπει τη βουλή με τα… κιάλια!

https://ethnikismos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...