Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΧΙΟΣ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ....!! ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΚΑΥΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜ,ΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΆΗΦΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΣΠΙΤΙΑ...!!!


Λαϊκή Συνέλευση πραγματοποιούν την Κυριακή στις 12.00 μ. στην αίθουσα του πρώην Δημοτικού Σχολείου του χωριού οι Πιτυανοί, διαμαρτυρόμενοι για την φημολογία κατασκευής Κέντρου Κράτησης Μεταναστών - προσφύγων στο 18ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής οδού Βολισσού - Χίου, στην ευρύτερη περιοχή του Αίπους.

Σύμφωνα με την Πρόεδρο της Κοινότητας Στάσα Κριτούλη, το χωριό έχει ερημώσει, τον χειμώνα μένουν 30 περίπου άνθρωποι και μ’ αυτήν την εγκατάσταση θα δεχθεί την χαριστική βολή.

Δεν καταλαβαίνω την λογική τους, μας λέει, στο σημείο αυτό υπάρχουν μόνο στάνες, είναι τυχαίο; Πως να υπάρξει οικισμός και ανθρώπινη δραστηριότητα, που τον χειμώνα θα τουτρουρίζουν και το καλοκαίρι θα σκάνε από την ζέστη; Το σημείο δεν έχει νερό, δεν έχει δρόμους, έχει μηδενική υποδομή. Μετά όσο μακριά και να είναι από το Πιτυός δεν παύει να είναι ο πιό κοντινός οικισμός με δεκάδες σπίτια άδεια. Ποιός θα μας εγγυηθεί ότι δεν θα πάθουμε ότι και τα Καμπόχωρα;alithia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...