Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΥΝΙΣΤΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ… ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΟΡΜΑΝΕ ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΜΑΣ

ioannina
Όχι μόνο χρησιμοποιούν τα Τάγματα Εφόδου παρακρατικών τσογλανιών (αμειβόμενων αδρά από τα μυστικά κονδύλια του μνημονιακού ψευδοκράτους-κλωτσοσκούφι της φράου Μέρκελ…) για να τρομοκρατήσουν την ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ της Χρυσής Αυγής και τον ελληνικό λαό γενικότερα, αλλά και δε διστάζουν να εγκωμιάζουν δημοσίως την κακοποιό δράση τους! Ο λόγος για τις αριστερές ΔΟΥΛΑΡΕΣ της Μέρκελ που κυβερνάνε την Ελλάδα σύμφωνα με τις οδηγίες της.

Σήμερα, λοιπόν, αμέσως μετά τα επεισόδια που προκάλεσε συμμορία αριστεριστών στα Ιωάννινα (με 7 αστυνομικούς τραυματίες…), για να μην καταθέσει στεφάνι στο μνημείο των Μπιζανομάχων ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, ο τοπικός βουλευτής του ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΟΥ συνονθυλεύματος ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Στέφος κάλυψε απολύτως τα αίσχη των λυσσασμένων παρακρατικών:
«Η παρουσία ενός μέλους εγκληματικής οργάνωσης που ψέλνει τον ύμνο των ναζί είναι από μόνη της πρόκληση. Κατά τη διάρκεια της δοξολογίας μέσα στη Μητρόπολη Ιωαννίνων ο κ. Παππάς υπήρξε προκλητικός, καθώς με φασιστικό και ιταμό τρόπο αγνόησε το πρωτόκολλο».
Τα σχόλια δικά σας…
https://ethnikismos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...