Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

«ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ», ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Πλήρης η διαστρέβλωση των γεγονότων στο Εφετείο από τα συστημικά ΜΜΕ - Χρεώνουν τα επεισόδια των αναρχικών στους... Χρυσαυγίτες!
Όλοι όσοι έχουν μάτια είδαν τα σχετικά βίντεο και κατάλαβαν τι έγινε σήμερα στο Εφετείο… Μια οργανωμένη επιδρομή παρακρατικών μισθοφόρων των λακέδων της Μέρκελ, Τσίπρα και Καμμένου, που αφενός μεν προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη απ’ αυτά που ετοιμάζονται να υπογράψουν τις επόμενες μέρες (πάντα στημένοι στα τέσσερα!) και αφετέρου να εκτρέψουν την αναπόφευκτη λαϊκή οργή που θα υπάρξει από τα νέα μέτρα, σε άλλες «ασφαλείς» κατευθύνσεις, μακριά από την Χρυσή Αυγή!

Στην προσπάθεια αυτή των ελεεινών και τρισαθλίων τουρλοκώληδων της Μέρκελ, ρόλο-κλειδί παίζουν οι «αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι» (όπως τους αποκαλούν τα συντρόφια τους, που τους ξέρουν καλύτερα από μας…). Οι οποίοι «αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι» χρέωσαν το σημερινό αίσχος στην Χρυσή Αυγή! Επιπλέον δε, προκειμένου να μην εκθέσουν στον κοσμάκη τα παρακρατικά σκυλιά των Τσιπροκαμμένων (και συντρόφια τους, μιας και το 99,9% των «αλητών-ρουφιάνων-δημοσιογράφων» είναι κομμούνια του κερατά!), κι έκαναν πως δεν άκουσαν το βρωμερό σύνθημα που βγήκε από τα στόματα των παρακρατικών συντρόφων των δολοφόνων – και αναφερόταν στην διατεταγμένη από το ψευδοκράτος δολοφονία του Γιώργου και του Μάνου: «Εκεί, εκεί, στο βόρειο τομέα τα τάγματα εφόδου ξαπλώσανε ωραία».
Εκτός από τα συντρόφια της φυλλάδας των Ιών, που αρχικά το’ γραψαν (χαιρέκακα…), αλλά μετά το διέγραψαν, για προφανείς λόγους…
Αλλά, έχει ο καιρός γυρίσματα…
https://ethnikismos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...