Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

ΤΡΕΛΑΜΕΝΑ ΣΑΜΑΡΟΣΚΥΛΑ ΥΠΕΡ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ!

antinenws
Γράφει ο Αντίοχος
Φαίνεται πως βιαστήκαμε να καταγγείλουμε –σε χθεσινή μας ανάρτηση- την σιγήν ιχθύος της νουδούλας, για την κακοποιό δράση του κόκκινου παρακράτους σε Γιάννενα και Ωραιόκαστρο!

Καθότι, τουλάχιστον μια πτέρυγα ψοφοδεξιών, τα σαμαρόσκυλα, πήρε σαφή θέση υπέρ της τσογλανοπαρακρατικής αλητείας, στην περίπτωση των Ιωαννίνων! Και μάλιστα, με το ίδιο «επιχείρημα» που χρησιμοποίησε ο τοπικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφος – ότι και μόνη η παρουσία κάπου εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής συνιστά πρόκληση!!! «Η παρουσία ενός μέλους εγκληματικής οργάνωσης που ψέλνει τον ύμνο των ναζί είναι από μόνη της πρόκληση», είπε ο μπολσεβίκος.
Ας δούμε τώρα τι έγραψαν τα σαμαρόσκυλα – κατηγορώντας για… ξεκάρφωμα τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν στην εκδήλωση, γιατί δεν αποχώρησαν αμέσως μόλις εμφανίστηκε ο συναγωνιστής βουλευτής Παππάς:
«Δεν τα είδαν τα επεισόδια οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ; Δεν είδαν ποιος είναι δίπλα τους και πόσο προκαλεί με την παρουσία του; Η παρουσία τέτοιων ανθρώπων είναι ντροπή για τις ιστορικές κι ένδοξες στιγμές της Ελλάδας».
Τέτοια μανία, ούτε στα… τρελοκομεία!
(ΥΓ): Ε Αντωνάκη; Πάλι ξέχασες να πάρεις τα… χάπια σου;

https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...