Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Αδίστακτοι Προδότες Κομμουνιστές…..Αυτοί, που σήμερα κόβουν τις συντάξεις τού λαού, είναι οι ίδιοι που είχαν «καπελώσει» τους «Αγανακτισμένους» σαν αριστεροί «επαναστάτες» του ΣΟΡΟΣ ….

Απλά αδίστακτοι κομμουνιστές…..
Τι δεν καταλαβαίνεις; Τρέχα να πληρώσεις τους νέους φόρους…..
Αυτοί, οι οποίοι σήμερα πετσοκόβουν τις συντάξεις τού λαού, ήταν αυτοί, οι οποίοι είχαν «καπελώσει» τους «Αγανακτισμένους» σαν αριστεροί «επαναστάτες» ….
«Εκτόνωσαν» τα πάθη τού κόσμου με «επαναστατικές» μπουρδολογίες και αφού τον «οδήγησαν» στη «λαιμητόμο» των αφεντικών, σήμερα τον «δουλεύουν» κιόλας…


Χωρίς κανέναν ενδοιασμό και χωρίς κανένα έλεος, τσακίζουν τα πάντα….Στα ευρήματα του κοινού ελέγχου της Τραπέζης Ελλάδος και του εποπτικού μηχανισμού της ΕΚΤ, που δημοσιεύει το Βήμα της Κυριακής, γίνεται λόγος για συστηματική χορήγηση δανείων κάτω του κόστους με μηδενική ή μερική εξασφάλιση και χρηματοδότηση «ημετέρων» για να συμμετάσχουν στην αύξηση κεφαλαίου προκειμένου να μη χαθεί ο έλεγχος της τράπεζας από τους μηχανικούς.
Η πρακτική αυτή διαπιστώθηκε σε επτά περιπτώσεις των 26 δανείων του δειγματοληπτικού ελέγχου και αφορούσαν τις εταιρείες Τοξότης Κατασκευαστική του Χρήστου Καλογρίτσα, Περσεύς ΑΕ που ελέγχει τις ιδιωτικές κλινικές Metropolitan, Ionis Development, Intracom του επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη, Εργοδυναμική Πατρών, Πλαστικά Ελλάδος, ΣΤΑΦ Παραγωγή και Εμπορία Ρούχων.
Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά, μόνον η κατασκευαστική εταιρεία Τοξότης, του κ.Καλογρίτσα, πήρε 39 δάνεια από την τράπεζα Αττικής, από το 2015 και μετά, με επιτόκιο που σε κάποιες περιπτώσεις ήταν και κάτω από το κόστος της τράπεζας.. 

Μιλάμε για ένα μεγάλο party
Eποικίζουν την χώρα με μύρια αλλόφυλους και διώχνουν τους έλληνες… Πιστά σκυλάκια τους οι νοητικά καθυστερημένοι ένστολοι οι οποίοι βλέπουν να παραβιαζεται το Σύνταγμα στο οποίο ορκίστηκαν και χαζογελάνε παίζοντάς τους στρατάρχες…Ποιος πληρώνει το σάντουιτς του αλλόφυλου;;;; Ποιος κλείνει το μάτι στους μπολσεβίκους για να τον αφήσουν 1 μηνάκι παραπάνω στην θέση του ;;;;;
Προχωρούν σε τριτο παιδομάζωμα έχοντας βάλει αληταριά ως δασκάλους και μαζί τους την διδασκαλία κάθε ανωμαλίας και κάθε αντεθνικής και αντιχριστιανικής αθλιότητας …υποχρεωτικά….

Students parade commemorating Greece’s entry in World War II in 1940, in Athens, on October 28, 2016. / Μαθητική παρέλαση για την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην Αθήνα στις 28 Οκτωβρίου 2016.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ;;;

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

http://linkis.com/mGw6E

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...