Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

Το Υπουργείο Παιδείας επιβεβαιώνει: Λαμόγια από ΜΚΟ θα κάνουν τα μαθήματα... τρανσοφοβίας στα σχολεία!

Το Υπουργείο Παιδείας επιβεβαιώνει: Λαμόγια από ΜΚΟ θα κάνουν τα μαθήματα... τρανσοφοβίας στα σχολεία!Όπως γράψαμε τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν καταγγελίες ακόμα και από την ΟΛΜΕ ότι τα λαμόγια των ΜΚΟ, που τρώνε με χρυσά κουτάλια από όλες τις πλευρές, θα επιχειρήσουν να μπουκάρουν στα σχολεία, προκειμένου να δηλητηριάσουν τα μυαλά των παιδιών μας με φαντασιακές έννοιες όπως οι «έμφυλες ταυτότητες», κατ’ εντολή του υπουργείου παιδείας των ανθελλήνων του Σύριζα.

Περί αυτών των καταγγελιών μίλησε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο Γεράσιμος Κουζέλης, στέλεχος του Σύριζα, που είδαμε τις προάλλες στις φρικιαστικές αποκαλύψεις για τους ανθέλληνες που γράφουν τα νέα βιβλία ιστορίας και διορισμένος καρεκλοκένταυρος στο Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής.
Ο Κουζέλης, αντί να κρυφτεί και να επιχειρήσει να διαψεύσει τις καταγγελίες, αντίθετα έσπευσε να επιβεβαιώσει, λέγοντας ότι «έχουν επιλεγεί περίπου 60 φορείς κυβερνητικοί και μη κυβερνητικοί προκειμένου να ενημερώσουν τους μαθητές όλης της χώρας για τα σχετικά θέματα», ενώ διευκρινίζει ότι εντός των 60 φορέων βρίσκονται περίπου 10 ΜΚΟ, που «δραστηριοποιούνται στους τομείς της πρόληψης, της ισότητας των φύλων, της καταπολέμησης των διακρίσεων με βάση το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό κ.α.».
Και όλα αυτά επί ενός θέματος, το οποίο δεν είναι αποδεκτό από την επιστημονική κοινότητα, παρά μόνο έχει κατασκευαστεί στα εργαστήρια της Νέας Τάξης Πραγμάτων για να δηλητηριάσει τα παιδιά μας. Έτσι εξηγείται και ο απολυταρχισμός Γαβρόγλου, ο οποίος έλεγε ότι αυτά τα «μαθήματα» θα είναι υποχρεωτικά, την ίδια ώρα που τα Θρησκευτικά είναι προαιρετικά και σε λίγο θα μετατραπούν σε «θρησκειολογία».


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-upourgeio-paideias-epibebaiwnei-lamogia-apo-mko-tha-kanoun-ta-mathhmata#ixzz4YUWJ0jne

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...