Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017

Η ΕΕ «ΚΑΤΑΡΓΕΙ» ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ! – ΤΕΛΟΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ! «ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΤΑΙ» ΣΤΗΝ… (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

nato stratos
Το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ενέκρινε ανάλυση-πρόταση που αφορά την δημιουργία ενός κοινού στρατού της ΕΕ, καθώς την εισαγωγή της θέσης του υπουργού οικονομικών της ΕΕ.
Στην ψηφοφορία συμμετείχαν 283 βουλευτές που ήταν υπέρ , και 269 που ήταν κατά, ενώ 83 απείχαν.

eetirania
Ο συγγραφέας αυτών των προτάσεων ήταν ο πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου Guy Verhofstadt, ο οποίος διευθύνει το φιλελεύθερο μπλοκ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και θεωρείται ως ο ηγέτης των Ευρωπαίων Φεντεραλιστών, οι οποίοι ευνοούν την επέκταση και ενίσχυση της συμμαχίας.
Υπενθυμίζουμε ότι τον Αύγουστο του 2016, ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jean-Claude Juncker, είχε δηλώσει  ότι η ΕΕ χρειάζεται το δικό της στρατό ως «ένα εργαλείο» για την υπεράσπιση των ευρωπαϊκών συμφερόντων στον κόσμο.
Ποια αποστολή και σε ποιόν κόσμο δεν μας διευκρίνισε όμως ο πολύ γνωστός πρόεδρος της ευρωπαϊκής επιτροπής. Μήπως αυτής της πλήρους και ολοκληρωτικής υποδούλωσης των εθνών της ΕΕ;
Στην ουσία όμως μόνο με την δημιουργία της δυνάμεως αυτής και της ταυτόχρονης υποβάθμισης (στην αρχή στην συνέχεια κατάργησης ) των εθνικών στρατών θα μπορέσουν να δώσουν σε Βερολίνο και Βρυξέλλες το δικαίωμα να ελέγξουν τις ευρωπαϊκές χώρες.
Το σενάριο αυτό αγγίζει και την χώρα μας η οποία ταλανίζεται από τα υπέρογκα δάνεια που έλαβε με τρία δυσβάστακτα μνημόνια, τα οποία θα «κεφαλαιοποιηθούν» αμέσως μετά την απόφαση για την European military Force .
Αυτή είναι η ωμή αλήθεια την οποία θα πρέπει να κατανοήσουν όλοι οι Έλληνες πολιτικοί αλλά και ο ελληνικός λαός.
Από τον Μάιο του τρέχοντος έτους, η επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ, Federica Mogherini,προετοιμάζει μια έκθεση για την άμυνα, η οποία θα θέτει την βάση για τη δημιουργία κοινών αμυντικών δομών με τη χρήση διατάξεων που προβλέπονται στη Συνθήκη της Λισαβόνας.
Η εθνική ανεξαρτησία, και η κυριαρχία του ελληνικού εδάφους από τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις «ετοιμάζεται» ενδεχομένως να μεταβιβαστεί εξολοκλήρου στις Βρυξέλλες;
Eurocorps_prise_darmes_Strasbourg_31_janvier_2013_35-700x398
Πρόκειται για ένα απεχθές και ύπουλο σχέδιο «κατοχής» της ελληνικής επικράτειας στα πλαίσια μυστικών σχεδίων και επιδιώξεων που δεν συνάδουν σε καμία περίπτωση με τις ελληνικές επιδιώξεις;
Βιάζονται όλοι αυτοί πάρα πολύ διότι φοβούνται ότι κινδυνεύει η θέση τους και τα «επιτεύγματα τους» από ενδεχόμενες εξεγέρσεις και ταραχές λόγω του μεταναστευτικού ζητήματος, τα τεράστιας ανεργίας και της αόρατης εξουσίας που ετοιμάζουν εκεί στις Βρυξέλλες.
pentapostagma.gr
http://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...