Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

ΤΡΕΜΟΥΝ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου
stiky_xrysh_aughΑν δεν έχεις σοβαρά επιχειρήματα και ουσιαστικούς λόγους για να πολεμήσεις κάποια δύναμη που καθημερινά ισχυροποιείται, τότε προβαίνεις σε «νεκροφιλίες» και αφορισμούς που έχουν χρεοκοπήσει εδώ και πολύ καιρό.

Έντρομοι λοιπόν είναι οι μπολσεβίκοι και οι εθνομηδενιστές της εφημερίδας των Συντακτών, οι οποίοι ναι μεν προβάλλονται ως πολέμιοι του κεφαλαιοκρατικού συστήματος, αλλά δεν διστάζουν να απολαύσουν επιδοτήσεις και χρηματοδοτήσεις από αυτό, προκειμένου να θίξουν μέσω της παλιοφυλλάδας τους αυτούς που διεξάγουν έναν λυσσαλέο αγώνα, για τη σωτηρία της Πατρίδας και του Λαού και που δεν διστάζουν να στραφούν ενάντια στους διεθνείς τοκογλύφους και δανειστές που έχουν επιβάλει την οικονομική τους δικτατορία στην Ελλάδα. Μην έχοντας κάτι άλλο να μνημονεύσουν και να επικρίνουν, όσον αφορά το Εθνικιστικό Κίνημα, αφού πλέον οι κατηγορίες της εγκληματικής οργάνωσης καταρρέουν η μια πίσω από την άλλη και η δίκη τείνει ν’ αποβεί σε μια πληκτική παρωδία, αναστατωμένοι εμπρός στην άνοδο της Χρυσής Αυγής που ακόμη και τα συστηματικά κανάλια δεν μπορούν πια να κρύψουν, προσπάθησαν για μια ακόμη φορά να μας δυσφημίσουν προβάλλοντας βίντεο του 2005, προ δώδεκα ετών δηλαδή, που έδειχνε τον Αρχηγό μας και μέλη του Κινήματος να χαιρετούν με υψωμένη τη δεξιά. Λές και ο τότε χαιρετισμός τη Χρυσής Αυγής είναι το μείζον θέμα και πρόβλημα. Ας μην ξεχνούν οι έμμισθοι λακέδες του κατεστημένου, ότι δεν είναι οι Χρυσαυγίτες που κατασπατάλησαν το δημόσιο χρήμα, που έστησαν τη φούσκα του Χρηματιστηρίου, που υπέγραψαν τις συμβάσεις με την Siemens που χρηματίστηκαν και εξαγοράστηκαν, που κατέστρεψαν την ελληνική αγορά, πού έφεραν τα μνημόνια, που απαξίωσαν απόλυτα τη δημόσια υγεία και την Παιδεία, που άνοιξαν τα σύνορα της Χώρας μας διάπλατα, στους κάθε λογής, τριτοκοσμικούς εισβολείς. Δεν είναι οι Χρυσαυγίτες που καταδίκασαν τον ελληνικό Λαό να ζει σε μια εφιαλτική καθημερινότητα, επομένως το αν χαιρετούσαμε με υψωμένη τη δεξιά ή την αριστερή ή και εμείς δεν ξέρουμε με τι άλλο, θεωρούμε ότι είναι παντελώς αδόκιμο και γελοίο ως πολιτικό επιχείρημα την στιγμή που οι αργυρώνητοι πολιτικοί και οι οικονομικοί εγκληματίες που κατέστρεψαν την Χώρα, συνεχίζουν να κινούνται ευθυτενείς, ανάμεσά μας.
Δυστυχώς αγαπητοί αστοθρεμμένοι ψευτοεπαναστάτες, δεν μπορείτε να καταστείλετε, ούτε να περιορίσετε με τα εμετικά γραφόμενά σας  την άνοδο των Ελλήνων Εθνικιστών.
Διότι ο Λαός αυτός, ο υπερήφανος και αξιοπρεπής, οδηγήθηκε από τους πολιτικάντηδες και τα δημοσιογραφικά τσιράκια τους, σ’ ένα απόλυτο διασυρμό και εξαθλίωση, σ’ ένα αδιέξοδο απελπισίας και απόγνωσης. Ως εκ τούτου, αδιαφορεί παντελώς για το αν αυτός που θα τον κυβερνήσει χαιρετά με την δεξιά υψωμένη ή φοράει τον Μπόμπ Σφουγγαράκη στον βραχίονά του.
Αυτό που επιζητά ο Λαός μας, είναι μια έντιμη Πατριωτική κυβέρνηση που θα στηρίζεται στην ειλικρίνεια και που θα έχει θέσει ως πρώτιστο μέλημά της, την ελευθερία της Πατρίδας και την ευημερία των Πολιτών. Και αυτό μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να το κατορθώσει χρησιμοποιώντας σθεναρά και θαρραλέα το πανίσχυρο όπλο που ονομάζεται Λαϊκή εντολή. Από εκεί και ύστερα εσείς πάντα θα παραμένετε γραφικοί γελοίοι, εγκλωβισμένοι στην αθλιότητά σας. Παρόλη τη δικαστική σκευωρία εις βάρος μας, την στέρηση των κομματικών κονδυλίων, τις δολοφονίες, την τρομοκρατία που ασκείται εις βάρος μας και τον αποκλεισμό μας από το δημόσιο βήμα, καθημερινά γινόμαστε όλο και πιο δυνατοί, ενώ εσείς πιο απεχθείς. Είμαστε μια δύναμη, που έρχεται για να αλλάξει το σαθρό κατεστημένο, να σταματήσει τη διαφθορά και να οδηγήσει τον Ελληνισμό στην Αναγέννηση, σε έναν νέο Χρυσού Αιώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...