Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

ΤΣΟΓΛΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΕΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΕ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΝ ΝΟΙΚΙ!

katalipsiΌπως είναι γνωστό, οι ξεσαλωμένες συμμορίες των παρακρατικών τσογλανοκομμουνιστών, έχουν προχωρήσει σε αθρόες καταλήψεις ιδιωτικών και δημόσιων κτιρίων, είτε επειδή έτσι γουστάρουν, είτε χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα την «στέγαση των προσφύγων». Και πράγματι, σε κάποια απ’ αυτά τα κτίρια διαμένουν «προσφυγάκια»…
Ωστόσο, όπως κατήγγειλε η αριστερότατη ιδιοκτήτρια κλειστού ξενοδοχείου που κατελήφθη (και ουδέποτε της αποδόθηκε, παρά την προσφυγή της στην «δικαιοσύνη»…), οι επιτήδειοι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» παίρνουν ενοίκιο από τα «προσφυγάκια»!
Δεν είναι, λοιπόν, καθόλου περίεργη η κατάληψη κτιρίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από τσογλανοκομμούνια, στο οποίο κτίριο επρόκειτο να στεγαστούν ασυνόδευτα «προσφυγόπουλα» – όπως κατήγγειλε ο δήμαρχος Καμίνης στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ: «Καταλήφθηκε πριν από μερικά 24ωρα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρει στέγη ένα από τα πιο ευαίσθητα τμήματα του προσφυγικού κύματος, τα ασυνόδευτα παιδιά».
Γιατί άραγε τα συντρόφια προχώρησαν στην εσπευσμένη κατάληψη του συγκεκριμένου κτιρίου; Διότι, τα ασυνόδευτα «προσφυγόπουλα» θα φιλοξενούντο εκεί ΔΩΡΕΑΝ, γεγονός που θα χάλαγε την… πιάτσα. Ενώ τώρα που κάνουν αυτοί κουμάντο στο κτίριο, θα τα παίρνουν από τους «φιλοξενουμένους» τους!
Καταλάβατε τώρα για τι καθάρματα πρόκειται;
https://ethnikismos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...