Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Η ΚΑΤ’ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ «ΤΥΡΑΝΝΟΥ» ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

kke_dikaiosynhΓράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου
Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πατρών αθώωσε τον «δημοκράτη» και «υπέρμαχο» της ελεύθερης διακίνησης ιδεών και της πολυφωνίας, δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, ο οποίος κατηγορείτο για παράβαση καθήκοντος, έπειτα από μήνυση που είχε καταθέσει το 2015 ο τότε υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της Χρυσής Αυγής Συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης, επειδή δεν παραχώρησε στη Χρυσή Αυγή δημοτικό χώρο, κατά την προεκλογική περίοδο.
Μετά την εκφώνηση της απόφασης του δικαστηρίου, όλοι οι θιασώτες της επιλεκτικής δημοκρατίας και της κατά περίπτωση ελευθερίας που  βρίσκονταν μαζί με τον δήμαρχο στην αίθουσα, άρχισαν να χειροκροτούν.
Αυτό όμως που δεν συνειδητοποίησε ο κύριος Πελετίδης, είναι ότι με την πράξη του αυτή στιγματίστηκε στα μάτια των ελεύθερα σκεπτόμενων Ελλήνων Πολιτών και δημοτών του, διότι είναι κατά βάσει απαράδεκτο, αντιδημοκρατικό και αντισυνταγματικό, ένας δημοτικός άρχων να αρνείται να παραχωρήσει χώρο για προεκλογική εκδήλωση, σ’ ένα νόμιμο κοινοβουλευτικό κόμμα, που αποτελεί την τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας. Κατ’ αρχάς δεν έχει το δικαίωμα όχι απλά να το πράξει, αλλά ούτε καν να το θέσει ως θέμα προς ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο.
Διαπιστώνουμε λοιπόν για μια ακόμη φορά, ότι αυτοί που δήθεν κόπτονται και υπεραμύνονται της δημοκρατίας, της πολυφωνίας και της ελευθερίας, αυτοί που μας κατηγορούν για Φασισμό, απολυταρχική και τραμπουκική συμπεριφορά, είναι οι μεγαλύτεροι τραμπούκοι και δεσμοφύλακες της δημοκρατίας και της ελευθερίας, ακολουθώντας  τα’ αχνάρια των αιμοσταγών σφαγέων Τσαουσέσκου και Πόλ Πότ.
Ο άθλιος και υποκριτής δήμαρχος στην απολογία του προέβη σε τέτοιου είδους επιχειρηματολογία που προβάλλει τη διχόνοια και την έριδα.
Είπε δε μεταξύ των άλλων:  
«Καθήκον του Δημάρχου να είναι δίπλα στον Πατραϊκό λαό και να διαφυλάσσει την ενότητά του. Είναι τυχαίο ότι δέκα παρατάξεις συμφωνούν και η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν ομόφωνη;»
Με αυτό τον τρόπο ο σαλτιμπάγκος δήμαρχος διαφυλάσσει την ενότητα, διασπείροντας μίσος και περιθωριοποιώντας το 8% (μέχρι στιγμής) του Ελληνικού Λαού;;;;; Πώς είναι δυνατόν να διαφυλάσσει την ενότητα όταν με την χυδαία πράξη του, δείχνει αδίστακτα ότι δεν έχουν όλοι δικαίωμα στην ελευθερία και στο δημόσιο λόγο, αλλά μόνο εκείνοι των οποίων η πολιτική ταυτότητά τους, του είναι αρεστή. Πώς διαφυλάσσει την ενότητα όταν εφαρμόζει μεθόδους δικτατορικών  και απολυταρχικών καθεστώτων;;;;
Φυσικά δεν παρέλειψε να προβεί στην τετριμμένη και πλέον χρεοκοπημένη επιχειρηματολογία των ταγμάτων εφόδου και της γερμανικής κατοχής του Β’ Παγκοσμίου πολέμου.
Όσον αφορά δεν τη μονομερή συμπόνοια και τον επιλεκτικό αποτροπιασμό του για την αντικειμενικά κατακριτέα κουβέντα που ειπώθηκε στη μητέρα του Παύλου Φύσσα «Πού είναι το παιδί σου τώρα» δεν τον ακούσαμε πότε να αναφέρεται στα δυο άλλα παιδιά που δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ λίγες εβδομάδες μετά τη δολοφονία Φύσσα, ούτε για τους κατάπτυστους βρωμιάρηδες που ενώ ακόμη τα άψυχα κορμιά τους ήταν ζεστά ούρλιαζαν αλλόφρονες «Για τον Παύλο Φύσσα δεν φθάνουν μόνο δυο, όλοι οι Ναζί στο νεκροτομείο».
Ποιο είναι λοιπόν το επόμενο βήμα αυτού του βδελυρού υποκριτή που παριστάνει τον δημοκράτη και τον δίκαιο;;;; Μήπως στις επόμενες εκλογές να συγκεντρώσει τους ομοϊδεάτες του και νίπτοντας τις χείρες του, ως άλλος Πόντιος Πιλάτος «κατόπιν ομόφωνης απόφασης του δημοτικού συμβουλίου», να εξαπολύσει πογκρόμ εναντίον των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής;;;;  Γιατί στα καθεστώτα των χωρών που λατρεύει κάποτε συμβαίναν διωγμοί και δημόσια λιντσαρίσματα αντιφρονούντων πολιτών, από τους κομματικούς φονιάδες του καθεστώτος.  
Γι αυτό όλα αυτά τα καθεστώτα που για δεκαετίες καταπίεζαν και ρήμαζαν τους λαούς της Ανατολικής Ευρώπης σε μια μόνο νύκτα κατέρρευσαν, σαν κτίσμα από τραπουλόχαρτα, αιώνια καταδικασμένα στη συνείδηση των πολιτών. Έτσι και αυτός λοιπόν πολύ σύντομα θα καταρρεύσει πολιτικά και θα εξοστρακιστεί στη συνείδηση του Ελληνικού Λαού.
 https://ethnikismos.net/2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...