Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

Βίντεο ΣΟΚ: Τζιχαντιστές έβαλαν παιδιά να εκτελέσουν αιχμαλώτους με μαχαίρια και όπλα!

Βίντεο ΣΟΚ: Τζιχαντιστές έβαλαν παιδιά να εκτελέσουν αιχμαλώτους με μαχαίρια και όπλα!
Τα παρακάτω παιδιά μπορεί σε λίγο καιρό να βρεθούν στα σχολεία της χώρας μας, στα ίδια θρανία με τα Ελληνόπουλα, εάν επιλέξουν οι γονείς τους να πάρουν τον δρόμο της προσφυγιάς ή το αποφασίσουν από μόνα τους ως «ασυνόδευτα ανήλικα»…

Το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) υποχρέωσε μικρά παιδιά, ηλικίας από 3 έως 5 ετών, να σκοτώσουν τρεις άνδρες μέσα σε παιδική χαρά στην επαρχία της Ντέιρ Αλ Ζουρ στην ανατολική Συρία.
Οι τρεις άνδρες καταδικάστηκαν από το Ισλαμικό Κράτος σε θάνατο ως κατάσκοποι. Οι παράφρονες τζιχαντιστές έβαλαν τα δύο παιδιά να κόψουν τους λαιμούς δύο καταδικασθέντων ενώ το τρίτο, που είναι νήπιο και προφανώς δεν έχει τη δύναμη να πριονίσει λαιμό, του έδωσαν ένα πιστόλι για να πυροβολήσει καταπρόσωπο τον «κατάσκοπο».
Το νέο του φριχτό έγκλημα το Ισλαμικό Κράτος το κυκλοφόρησε σε βίντεο και φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι τζιχαντιστές για να σκηνοθετήσουν όσο πιο αποκρουστικά τη φρίκη τους επέλεξαν ως τόπο εκτέλεσης μια παιδική χαρά.
Φωτογραφίες: 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/binteo-sok-tzichantistes-ebalan-paidia-na-ektelesoun-aichmalwtous-me-machai#ixzz4VLaiGoGy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...