Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ: ΕΙΣΑΙ… ΒΛΑΚΑΣ

kammenos_kokkino_xali
Για «ηλίθιες δηλώσεις» των Τούρκων μίλησε ο… φουστανελάς εσωτερικής κατανάλωσης, υπουργοπάνος Καμμένος, και παρότι δεν το περίμενε οι Τουρκαλάδες του απάντησαν-ε ρε μεγαλεία!- χαρακτηρίζοντάς τον… «βλάκα» -αλλά σε… διπλωματική γλώσσα. Επιπροσθέτως, τον κάλεσαν να «συμμορφωθεί», εννοώντας ν’ αφήσει τις τζάμπα μαγκιές και να τους στηθεί στα… τέσσερα, όπως έχει στηθεί στην φράου Μέρκελ και στους Γερμαναράδες:

«Επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς που έκανε προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Έλληνα υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, τον οποίο γνωρίζουμε ότι δεν έχει την ικανότητα αξιολόγησης και έκφρασης από την άποψη της κοινής λογικής. 
Καλούμε τον Υπουργό Εθνικής άμυνας, κ. Καμμένο για άλλη μια φορά, να συμμορφωθεί με ευθύνη και σοβαρότητα, και να απέχει από παρόμοιες δηλώσεις και ενέργειες από τώρα και στο εξής».
Λοιπόν, Καμμένε, άμα είσαι πραγματικός… μάγκας και… τσολιάς –κι όχι… μπαφούσκας- φόρα τη… φουστανέλα σου, καβάλα το ελικόπτερο και τράβα στα Ίμια να τους απαντήσεις! Αλλιώς, άμα δε μπορείς να το διαχειριστείς –και δεν μπορείς!- κάτσε στο… θρανίο σου και βγάλε το σκασμό!
https://ethnikismos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...