Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

Πλήρως αποθρασυμένοι οι τούρκοι διεκδικούν 18 Ελληνικές βραχονησίδες και επιζητούν επανάληψη των Ιμίων

Πλήρως αποθρασυμένοι οι τούρκοι διεκδικούν 18 Ελληνικές βραχονησίδες και επιζητούν επανάληψη των Ιμίων
Σε συνέχεια των ανιστόρητων και προκλητικών δηλώσεων του Ερντογάν, ήρθε ο επικεφαλής του αντιπολιτευτικού κόμματος CHP Κιλισντάρογλου, ο οποίος επανήλθε στο θέμα των βραχονησίδων στο Αιγαίο υποστηρίζοντας, για μια ακόμη φορά, όπως άλλωστε είχε κάνει και στα τέλη Σεπτεμβρίου, όταν ο Ερντογάν είχε αμφισβητήσει την συνθήκη της Λωζάννης, ότι 18 μικρά νησιά (βραχονησίδες) κατέχονται παράνομα από την Ελλάδα!

Απευθυνόμενος, μάλιστα, στον τούρκο πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ αναρωτήθηκε, στην ομιλία του προς τους βουλευτές του κόμματός του, αν «θα πάρετε πίσω τα 18 νησιά ή όχι;»! 
Στην συνέχεια είπε «Είναι αυτά τα νησιά δικά μας; Είναι, λένε», αναφερόμενος στην στάση της τουρκικής κυβέρνησης, για να αναρωτηθεί στην συνέχεια «θα πρέπει να σηκωθεί η σημαία μας εκεί; Ναι, απαντούν. Αλλά υπάρχει ακόμα εκεί η ελληνική σημαία, γιατί δεν παρεμβαίνετε;»! 
Είναι ολοφάνερο ότι οι συνεχιζόμενες προκλήσεις των τούρκων προμηνύουν μια νέα (πολύ χειρότερη) περίπτωση των Ιμίων.
Εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο και τότε και τώρα την πλήρη ανικανότητα και δειλία των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων του «συνταγματικού τόξου», οι τούρκοι αποθρασύνονται ολοένα και περισσότερο.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nees-proklhseis-twn-tourkwn.-zhtoun-18-ellhnikes-brachonhsides-kai-epizhtou#ixzz4RZid9X2T

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...