Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

ΜΚΟ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΧΑΛΟ TΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ!

nosokomeio-samouΔεκάδες καταγγελίες έρχονται καθημερινά σε αρκετά Μ.Μ.Ε. και δημοσιογράφους της Σάμου, για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τους τελευταίους μήνες στο νοσοκομείο της Σάμου.

Αποδέκτης και η εφημερίδα μας, όπου πάρα πολλοί πολίτες που νοσηλεύονται ή επισκέπτονται το νοσοκομείο, καταγγέλλουν ότι η κατάσταση με την συμπεριφορά λαθρομεταναστών και συνοδών τους που ανήκουν σε Μ.Κ.Ο (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που προστατεύουν λαθρομετανάστες) με αναίδεια και θράσος απαιτούν από γιατρούς και υπαλληλικό προσωπικό να εξυπηρετούν κατά προτεραιότητα πρώτα τους λαθρομετανάστες και κατόπιν τους λοιπούς αρρώστους!!!
Μάλιστα υπήρξε καταγγελία και για περίπτωση λαθρομετανάστριας που για έναν απλό πονόδοντο απαιτούσαν μαζί με την διερμηνέα της (μέλος Μ.Κ.Ο.) να σταματήσουν γιατροί προγραμματισμένα ραντεβού προκειμένου να την κάνουν καλά!
Στις περισσότερες περιπτώσεις γίνονται αποδεκτές οι απαιτήσεις τους καταγγέλλοντας (οι πολίτες) πως αυτό οφείλεται πιθανόν στις εντολές της διοίκησης!
Όλη αυτή η κατάσταση έχει δημιουργήσει ένα μπάχαλο στο νοσοκομείο που παρέχει (μετά από κυβερνητικές εντολές) ΔΩΡΕΑΝ και σχεδόν τα πάντα σε λαθρομετανάστες, αντίθετα από τους Έλληνες κατοίκους της Σάμου που τους ξεζουμίζουν τόσα χρόνια παίρνοντάς τους και το τελευταίο σεντς για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και νοσηλεία.
Φυσικά για αυτή την κατάντια δεν φταίει μόνο η τωρινή διοίκηση, αλλά και οι προηγούμενες…για να μην παρεξηγηθούμε.
Πηγή: i-samos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...