Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

Προκαλούν οι Βόσνιοι: Έλληνες σκουπίδια – Θα γεμίσουμε το γήπεδο σημαίες της «Μακεδονίας»

Προκαλούν οι Βόσνιοι: Έλληνες σκουπίδια – Θα γεμίσουμε το γήπεδο σημαίες της «Μακεδονίας»Προκλητικοί εμφανίζονται οι Βόσνιοι με την ανοχήμάλιστα, του επιθετικού Έντιν Τζέκο εν όψει και της ρεβάνς της Ζένιτσα, τον προσεχή Ιούνιο για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Βοσνία – Ελλάδα.

Φασίστες φυσικά, δεν υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα. Κάτω από φωτογραφία που «ανέβασε» ο επιθετικός της Ρόμα στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας, γράφοντας «η Βοσνία στην καρδιά», γίνεται χαμός από εθνικιστικά σχόλια.
Πέρα από ορισμένα Ελλήνων που του εύχονται τα χειρότερα, με τον πιο εμετικό τρόπο, υπάρχουν δεκάδες Βόσνιων, που υπόσχονται τρομερά πράγματα για το ματς του Ιουνίου, με αναφορές στα Σκόπια, στον Μέγα Αλέξανδρο, ακόμη και στην ελληνική κρίση!
Ένα χαρακτηριστικό, αναφέρει: «Σκατά στην Ελλάδα, θα γεμίσουμε το γήπεδο σημαίες της «Μακεδονίας» στη Ζένιτσα».
Ένα άλλο: «Πρέπει να βρούμε σημαίες της «Μακεδονίας» μέχρι τον Ιούνιο»

«Θα φτιάξουμε πανό που θα γράφει ζητιάνοι Έλληνες, θέλετε δανεικά»

Μερικά ακόμα:
«Οι Έλληνες παίκτες και φίλαθλοι είναι σκουπίδια»
«Θα φτιάξουμε πανό που θα γράφει ζητιάνοι Έλληνες, θέλετε δανεικά;»
«Τους περιμένουμε στη Ζένιτσα. Θα περάσουμε καλά…»
Μετά από τόσες ώρες, πάντως, περιμέναμε από έναν παίκτη του διαμετρήματος του Έντιν Τζέκο (ή από όποιον διαχειρίζεται τη σελίδα του) να «κατέβουν» αυτά τα σχόλια. Ο ίδιος, πάντως, ουδόλως κράτησε χαμηλούς τόνους χθες, λέγοντας μετά το ματς: «Ευχαριστούμε για την κακή φιλοξενία, σας περιμένουμε στη Ζένιτσα».
http://www.tribune.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...