Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016

ΚΑΙ ΚΛΑΑΑΑΑΜΑ Η ΚΥΡΙΑ... ΣΑΥΡΑ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!

Hillary_Cries
Σε εκδήλωση για τα στελέχη της καμπάνιας της στη Νέα Υόρκη εμφανίστηκε χθες βράδυ η Χίλαρι Κλίντον όπου παραδέχθηκε ότι οι προηγούμενες ημέρες ήταν «πολύ, πολύ δύσκολες».Οι συνεργάτες της φώναζαν ρυθμικά το όνομά της καθώς εκείνη ανέβαινε στο βήμα, έχοντας κοντά της τον Μπιλ Κλίντον και την κόρη τους Τσέλσι, τον επικεφαλής της καμπάνιας της Τζον Ποντέστα και το δεξί της χέρι, την Χούμα Αμπεντίν, οι οποίοι τη χειροκροτούσαν. Οσο μιλούσε, σύμφωνα με την Daily Mail, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και ο Ποντέστα έκλαιγαν.

Οπως είπε, παρέλαβε 1.200 τριαντάφυλλα στο σπίτι της την Παρασκευή, τα οποία πήγε στο πάρτι για να τα πάρουν οι συνεργάτες της, τους οποίους παρακάλεσα να συνεχίσουν να μάχονται για το σωστό. «Απόψε είναι η ευκαιρία μου να σας ευχαριστήσω για όσα κάνατε για εμένα, τον κοινό μας σκοπό και την καμπάνια μας για την οποία είμαι τόσο υπερήφανη», τους είπε.

«Δεν θα χρυσώσω το χάπι. Αυτές οι ημέρες ήταν πολύ, πολύ δύσκολες», είχε πει λίγο νωρίτερα, σε 15λεπτη επικοινωνία με τους συνεργάτες της και τους εθελοντές σε κάθε σημείο των ΗΠΑ. «Είναι δύσκολη στιγμή για τη χώρα μας. Έχουμε δει πώς αντιδρούν οι άνθρωποι σε αυτές τις εκλογές», είπε ακόμη, προσθέτοντας ότι έχει μεγάλη σημασία το γεγονός ότι όπως φαίνεται εξασφαλίζει τη λαϊκή ψήφο.
loading...
http://www.stoxos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...