Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

ΤΟ ΚΚΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

xios_episodia
Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Για να μην υπάρχει καμμιά αμφιβολία για τους ηθικούς αυτουργούς των εξεγέρσεων των λαθρομεταναστών στα hotspots –και ειδικότερα της Χίου, με εμπρηστικές επιθέσεις στα σπίτια των Ελλήνων της γύρω περιοχής και καταστροφές των περιουσιών τους-, το… τιμημένο κουκουέ με ανακοίνωσή του απαλλάσσει από τις ευθύνες τα «προσφυγάκια» και –πουλώντας τρελίτσα- μιλάει για… «προβοκάτσια φασιστών σε βάρος των προσφύγων»!
Ιδού η ανακοίνωση των θρασύτατων κομμουνιστών:

«Το βράδυ της Τετάρτης δύο αυτοκίνητα με φασιστοειδή πλησίασαν τον καταυλισμό και άρχισαν να προκαλούν όσους βρίσκονταν μέσα σε αυτόν, ενώ άλλα φασιστοειδή πέταξαν από τα τείχη του κάστρου πέτρες και βαρελότα σε αυτόν (σ.σ. το τελευταίο συμβαίνει περιοδικά εδώ και μήνες). Τότε ορισμένα άτομα από τη δομή φιλοξενίας απάντησαν και βγήκαν έξω στο δρόμο. Στη συνέχεια, όμως, η κατάσταση εκτραχύνθηκε, αφού άγνωστοι διέρρηξαν κατάστημα με βεγγαλικά, τα οποία άρχισαν να πετούν στα γύρω σπίτια και σε αυτοκίνητα.
Μάλιστα, κάποια στιγμή ακροδεξιά στοιχεία της περιοχής κάλεσαν ομοϊδεάτες τους να συγκεντρωθούν έξω από την εγκατάσταση της Σούδας. Τότε μαζεύτηκαν άτομα με ρόπαλα και σιδεροσωλήνες. Έριξαν πέτρες προς τον καταυλισμό, προκαλώντας φθορές σε κοντέινερς, με αποτέλεσμα σε ορισμένα από αυτά να προκληθούν τρύπες στις σκεπές τους. Τα επεισόδια συνεχίστηκαν. Εμφανίστηκε και διμοιρία των ΜΑΤ προκειμένου να επέμβει. Όμως, όταν μπήκε στον καταυλισμό, την ακολούθησαν ομάδες φασιστοειδών χωρίς να εμποδιστούν. Ερωτήματα δημιουργούνται από τη διαφορετική εικόνα για τα γεγονότα που επιχείρησε να δώσει η Αστυνομία. Σύμφωνα με την αστυνομική εκδοχή, τα επεισόδια τα προκάλεσε ομάδα ατόμων από τη δομή προσωρινής φιλοξενίας, ενώ απουσιάζει κάθε αναφορά στα φασιστοειδή».
Ας πάνε να τα πούνε αυτά και στους κατοίκους της μαρτυρικής Χίου! Και να δούμε μετά από πού και πως θα φύγουν!
(ΥΓ): Αφελής ερώτηση: δεν ξέρουν πως χάνουν μ’ αυτές τις απίστευτες –κι από τα «φυτά» της ΚΝΕ ακόμα- βλακείες που λένε; Απάντηση: το ξέρουν, αλλά αυτές τις εντολές έχουν από τα υπερατλαντικά αφεντικά τους, της Νέας Τάξης Πραγμάτων (Σόρος και CIA) – και δεν τολμούν να τις παρακούσουν, γιατί αλλιώς δεν έχει… κοκό!

https://ethnikismos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...