Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΜΟΥΖΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

mouzalas160229
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου
Τελικά πώς να χαρακτηρίσουμε την όλη κατάσταση; Συνέχεια αθλιότητας ή συνέχεια ηλιθιότητας; Τη στιγμή που τα νησιά του Αιγαίου γονατίζουν κάτω από τη λαίλαπα της λαθρομετανάστευσης, τη στιγμή που στους καταυλισμούς των λαθρομεταναστών στη Χίο τα επεισόδια είναι καθημερινά, με συγκρούσεις, εμπρησμούς και απειλές κατά της ζωής και της περιουσίας των κατοίκων, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής  Γιάννης Μουζάλας, θέτει στους φορείς και στους κατοίκους του νησιού, το δίλημμα για τη δημιουργία και τρίτου καταυλισμού.   

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε εχθές το μεσημέρι, με τη συμμετοχή του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, του υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής  Γιάννη Μπαλάφα και του επικεφαλής της ύπατης αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες  Giovanni Lepri, απάντησε σε όσους απαιτούν ευθέως την απομάκρυνση των λαθρομεταναστών, από τη Χίο ότι την επόμενη ημέρα θα έρθουν 2.000, την μεθεπόμενη άλλες 2.000 και αυτό θα συνεχίζεται με κλειστά  τα σύνορα της χώρας προς τις άλλες χώρες – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Επίσης επισήμανε ότι θα καταπέσει η συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας και θα δημιουργηθούν δραματικές συνθήκες – εφιάλτης είπε χαρακτηριστικά – στη Χίο και στην Ελλάδα συνολικά και χαρακτήρισε ψέματα όσα λένε ορισμένοι για την δυνατότητα απομάκρυνσης των προσφύγων από το νησί. 
Αυτές αγαπητοί, είναι δηλώσεις υπουργού όσον αφορά ένα κολοσσιαίο πρόβλημα που όχι μόνο απειλεί πολιτισμικά και φυλετικά την Πατρίδα και τον Λαό μας, αλλά έχει συγχρόνως θέσει την καθημερινότητά μας σε μια ολέθρια και επικίνδυνη ανεξέλεγκτη κατάσταση.
Και εμείς ερωτούμε τον κύριο Μουζάλα.
Γιατί αν απομακρυνθούν οι λαθρομετανάστες από τα ακριτικά νησιά, καθημερινά θα εισβάλουν παράνομα 2.000 (μάλιστα καθόρισε και τον αριθμό); Δεν έχει η Χώρα μας στρατό, Λιμενικό και ισχυρές Ναυτικές δυνάμεις για να φυλάξουν τα σύνορα;;  Γιατί δεν γίνονται καθ όλη τη διάρκεια του 24ώρου συνεχείς περιπολίες πολεμικών σκαφών που θα απαγορεύουν αυστηρά την είσοδο, έστω και ψαρόβαρκας στα χωρικά μας ύδατα;; .  Δεν μπορεί να σφραγίσει ερμητικά τις εισόδους, είτε αυτές είναι θαλάσσιες, είτε χερσαίες;; Δεν μπορούν να ψηφιστούν νόμοι, οι οποίοι να επιβάλουν ποινές ισόβιας κάθειρξης σε συλληφθέντες διακινητές λαθρομεταναστών;; 
Τώρα θα ρωτήσει κάποιος. Και αν οι λαθρομετανάστες χρησιμοποιώντας την πάγια τακτική τους, τρυπήσουν τη λέμβο που επιβαίνουν;; 
Τότε αγαπητοί όσο σκληρό και αν ακούγεται αφού πήραν αυτή την απόφαση αδιαφορώντας για γυναίκες και παιδιά που επιβαίνουν στο σκάφος, ας βρεθούν στο έλεος και στη μεγαλοψυχία του Θεού. Εδώ πλέον είναι θέμα καθαρά εθνικής επιβίωσης και το πραγματικό δίλημμα, όχι οι μπαρούφες και οι σαχλαμάρες που θέτει ο Μουζάλας, είναι το εξής.
Ή θα σωθούμε εμείς ως Χώρα και ως Λαός ή θα σώζουμε τον κάθε τριτοκοσμικό εισβολέα που απρόσκλητος επιχειρεί να παραβιάσει κατ αρχάς τα σύνορά μας και στη συνέχεια τις ζωές και τα σπίτια μας. 
Ή θα αφήσουμε αυτούς που αποφάσισαν να βουλιάξουν τις βάρκες τους για να μας υποχρεώσουν να τους περισυλλέξουμε στην τύχη τους ή εμείς δεν έχουμε καμία απολύτως τύχη και μέλλον.
Αυτό δεν αποτελεί σοφιστεία ή υπερβολή, αλλά την απόλυτη και μόνη αλήθεια. Κανείς δεν θέλει να συμβεί κάτι τέτοιο και άνθρωποι να εγκαταλείπονται εν μέσω πελάγους, αλλά δυστυχώς είναι απαραίτητο, όπως το γαγγραινιασμένο μέλος που κόβει ο χειρούργος για να γλυτώσει τη ζωή του ασθενούς. Επαναλαμβάνουμε ότι αυτό είναι το πραγματικό δίλημμα που οφείλουν όλοι να συνειδητοποιήσουν. Ή αυτοί ή εμείς.
Όσον άφορά τώρα την κατάπτωση της συμφωνίας Ευρωπαϊκής Ένωσης και Τουρκίας, σχετικά με τις λαθρομεταναστευτικές ροές, η οποία θα καταπέσει αν εμείς εκκενώσουμε τα νησιά, από τους παρείσακτους …… ας καταπέσει λοιπόν. Από τη στιγμή που τα σύνορα μας θα είναι ερμητικά σφραγισμένα, ο στρατός μας θα είναι σε πλήρη ετοιμότητα και αν πρωτίστως είμαστε αποφασισμένοι να πατάξουμε τη μάστιγα αγνοώντας τους κενούς περιεχομένου σπαραξικάρδιους αφορισμούς που μόνο στην καταστροφή μας οδηγούν, τότε να δούμε πού ο πολύς Ερντογάν, θα τους διοχετεύει.  ‘Αλλωστε οι Βρυξέλλες προ ημερών, έδωσαν συγχαρητήρια στους Αλβανούς που σφράγισαν τα σύνορά τους με την Ελλάδα, εμποδίζοντας ροές λαθρομεταναστών. Γιατί λοιπόν εμάς να μας επικρίνουν; Αλλά και να μας επικρίνουν εις τους διδύμους γεννητικούς μας αδένες, για να το εκφράσουμε κόσμια.   
Επιπλέον ας σκεφθούμε κάτι ακόμη, επικίνδυνα σημαντικό. Είναι θέμα χρόνου το Ισλαμικό κράτος να καταρρεύσει και οι δυνάμεις που τους μάχονται να εισέλθουν στην πρωτεύουσά τους. Μπορείτε να αναλογισθείτε, πόσοι από αυτούς θα διαφύγουν και θα εισέλθουν στην Ελλάδα με το προσωπείο του πρόσφυγα; Συνειδητοποιείτε από εκεί και ύστερα τι μέλλει γενέσθαι;;
Ένα είναι το δίλημμα μας ως Λαός και πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε γρήγορα.
Ή θα παραμείνουμε οι απόγονοι εκείνων που έκτισαν Παρθενώνες, που συντρίψαν τους βάρβαρους σε Μαραθώνα, Σαλαμίνα, Πλαταιές και Μυκάλη που έπεσαν άφοβα στις Θερμοπύλες, που έφθασαν έως τον Ινδό ποταμό, που κυριάρχησαν σε Ανατολή και Δύση επί σειρά αιώνων, που απελευθερώθηκαν μόνοι τους μετά από 400 χρόνια δουλείας, που θριάμβευσαν στους Βαλκανικούς πολέμους, που τσάκισαν τους Ιταλούς στα Αλβανικά βουνά ή θα γίνουμε τα πορνίδια της Ευρώπης και του κάθε λογής τριτοκοσμικού εισβολέα.  
https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...