Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016

ΕΧΘΡΟΣ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ! Ούτε ο Άσαντ, ούτε η Ρωσία, ούτε το Ιράν!

IMG_2166.JPG

 Εγώ δεν θα κάνω παγκοσμίο πολέμο για χάρη των ισλαμιστών!

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΜΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Σε πόλεμο με τη Ρωσία θα καταλήξουν να εμπλακούν οι ΗΠΑ εάν επιτεθούν στον πρόεδρο της Συρίας, Μπασάρ Αλ Άσαντ εκτιμά ο εκλεγμένος Ρεπουμπλικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, στο πλαίσιο συνέντευξής του η οποία δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα The Wall Street Journal.

Εάν οι ΗΠΑ εξαπέλυαν επίθεση εναντίον του Άσαντ «θα καταλήγαμε να πολεμάμε με τη Ρωσία», είπε ο κ. Τραμπ.

«Η θέση μου είναι ότι η Συρία πολεμάει το Ισλαμικό Κράτος και πρέπει να απαλλαγούμε από το Ι.Κ. Η Ρωσία βρίσκεται τώρα σε συμμαχία με τη Συρία, και τώρα έχουμε το Ιράν, που γίνεται ισχυρό, εξαιτίας μας, σε συμμαχία με τη Συρία. Υποστηρίζουμε αντάρτες εναντίον της Συρίας και δεν έχουμε ιδέα ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι», πρόσθεσε ο κ. Τραμπ.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, ο Ρεπουμπλικανός πολιτικός είχε τονίσει ότι ο νυν πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ μπορεί να μην είναι ο ιδανικός ηγέτης για την αραβική χώρα, όμως πολλές από τις οργανώσεις της αντιπολίτευσης που θα αναλάμβαναν την εξουσία εάν απομακρυνόταν θα μπορούσαν να αποδειχθούν χειρότερες. Είχε προσθέσει ότι η προτεραιότητά του στη Συρία θα είναι να εξαλειφθεί το Ι.Κ. και όχι να απομακρυνθεί ο κ. Άσαντ από την εξουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...