Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016

Ας μιλήσουμε για προπαγάνδα και χειραγώγηση του εκλογικού σώματος

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΜΕ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ

Κρατήστε την ανάρτηση αυτή σαν νεοταξίτικο ενθύμιο παραπληροφόρησης και χειραγώγησης της κοινής γνώμης στις αμερικανικές εκλογές!!!
Η ηλεκτρονική έκδοση των Los Angeles Times έχοντας συλλέξει στοιχεία από όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ και ενώ η εκλογική διαδικασία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ρισκάρει την πρώτη πρόβλεψη για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι πολιτικοί συντάκτες του μέσου, David Lauter, Mark Barabak, Kyle Kim και Armand Emamdjomeh προχώρησαν σε συλλογή ανάλυση και γραφική απεικόνιση μίας παρακινδυνευμένης ομολογουμένως πρόβλεψης για το αποτέλεσμα των σημερινών εκλογών.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη πρόβλεψη η Χίλαρι Κλίντον θα εκλεγεί νέα Πρόεδρος στις ΗΠΑ συγκεντρώνοντας μάλιστα 352 εκλέκτορες έναντι 186 του Ντόναλντ Τραμπ.

Μπορείτε να βρείτε αναλυτικά την ανάλυση των LA Times εδώ . 

skai.gr - Γιάννης Χαραμίδης

ΣΧΟΛΙΟ

Τα τελικά αποτελέσματα για όσους δεν τα γνωρίζουν είναι:


Ντόναλντ Τράμπ: 279 εκλέκτορες
Χίλαρι Κλίντον: 228 εκλέκτορες

Μπορείτε λοιπόν να κρατήσετε σαν δείγμα νεοταξίτικης προπαγάνδας, αλλά και προσπάθειας αισχρής χειραγώγησης του εκλογικού σώματος, το τρισάθλιο άρθρο των Los Angeles Times.
Μιας νεοταξίτικης κίτρινης βρωμοφυλλάδας με τεράστια κυκλοφορία (όλα είναι θέμα μάρκετινγκ) η οποία όπως όλοι καταλαβαίνουμε ανήκει στην Παγκόσμια Τάξη των μυστικών στοών και λεσχών.

Αλλά φίλοι μου, μην μας διαφεύγει και η εγχώρια νεοταξική δημοσιογραφική ελίτ που έγραφαν και γράφουν ακόμη ένα σωρό ανακρίβειες και αναληθή γεγονότα χειραγωγώντας την κοινή γνώμη.

Θα φέρουμε ένα ενδεικτικό παράδειγμα, της "ελληνικής" ιστοσελίδας μεγάλου ΜΜΕ (Skai.gr) με τηλεόραση και ραδιόφωνο αλλά και εφημερίδα (Καθημερινή) που έσπευσε να αναπαραγάγει με μεγάλη ικανοποίηση την δημοσίευση των LAT.
Είναι τα ίδια σιχάματα που στο δημοψήφισμα του Ιουλίου 2015 σκύλιαζαν υπέρ του ΝΑΙ στο προσκύνημα των δανειστών/εκβιαστών... Και τώρα βγαίνουν και κάνουν διαπιστώσεις για τις επιπτώσεις του μνημονίου.

Είναι τα ίδια σιχάματα που στο BREXIT έλεγαν ότι το νησί - αν ψηφιστεί το ΝΑΙ στην έξοδο από την ΕΕ - θα βουλιάξει...

Και είναι τα ίδια αυτά αποβράσματα που με σθένος υποστήριζαν την εβραιομασώνα φόνισσα Χίλαρι Κλιντον/
Δεν τους έκατσε καμία επιλογή τους, παρά μόνο η προδοσία της μετατροπής του ΟΧΙ σε ΝΑΙ από τους προδότες πολιτικούς....
Αυτό ας είναι η απόδειξη της αξιοπιστίας τους, τι λένε οι δημοσιογράφοι και τι λένε οι λαοί...

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...