Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΕΙΛΕΣ ΜΟΥΖΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ... «Ή ΘΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΙ ΛΥΣΕΙΣ Ή ΘΑ ΤΙΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ»... ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΣΤΡΟ ΔΗΛΑΔΗ...! Ο ΑΣΤΕΙΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΓΙΑ ΣΥΜΠΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ..


«Είναι επιτακτική η ανάγκη για τη βελτίωση των συνθηκών» και απηύθυνε έκκληση στους νησιώτες «να πάψουν να ακούνε λαϊκίστικες λύσεις και να υποστηρίξουν τη δημιουργία καλύτερων συνθηκών διαβίωσης των προσφύγων» ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, σχολιάζοντας τα τελευταία γεγονότα στο κέντρο αλλοδαπών της Μόριας.

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις κατοίκων και φορέων στα νησιά για την κατασκευή κέντρων παραμονής αλλοδαπών, ο κ. Μουζάλας υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να αναζητεί κλίμα συναίνεσης, αλλά προειδοποίησε ότι από ένα σημείο και μετά «θα επιβάλουμε τις λύσεις».

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής έκανε λόγο για «μαύρη προπαγάνδα» στα νησιά, ενώ κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι «έχει συνταχθεί με ακροδεξιά στοιχεία και υποκινεί τον πληθυσμό».
http://www.stoxos.gr/2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...