Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΦΕΡΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΑΚΙΑ!

tromaktiko8595Μια πολύ σοβαρή υπόθεση, αποκάλυψαν αστυνομικοί στην Κακαβιά. Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθησαν δύο υπάλληλοι του αλβανικού υπουργείου Εξωτερικών, διότι κατά τον έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο τους, διαπιστώθηκε πως μετέφεραν στην Ελλάδα προπαγανδιστικό υλικό, βιβλία και χάρτες της «Μεγάλης Αλβανίας», που θα παρέδιδαν στην Αλβανική Πρεσβεία στην Αθήνα, με σκοπό να διανεμηθεί σε Αλβανούς μαθητές, που φοιτούν σε Ελληνικά σχολεία.

Οι δυο Αλβανοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα των Ιωαννίνων, κατηγορούμενοι με το άρθρο 141 του ποινικού κώδικα το οποίο αφορά προπαγανδιστικό υλικό που μπορεί να βλάψει φιλικές σχέσεις μεταξύ δυο χωρών.
Και το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: μήπως κάποιοι άλλοι υπάλληλοι του αλβανικού κράτους, φέρνουν κι άλλα πράγματα για τα μοιράσουν στους ομοεθνείς τους που διαμένουν στην Ελλάδα; Όπως π.χ. καλάσνικοφ για να στήσουν εξέγερση της αλβανικής «μειονότητας»;
https://ethnikismos.net/2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...