Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016

ΚΟΜΜΟΥΝΙ Ο ΛΗΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ… ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΑΦΗΣΕΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ; ΣΤΕΡΕΨΑΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ;

aristera_tromokratia__article-1Η ληστεία έγινε προχθές το μεσημέρι. Ένας 34χρονος μπήκε στο υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στην Νέα Αρτάκη, φορώντας μια αποκριάτικη μάσκα, σκούφο και μαύρα γυαλιά και υπό την απειλή καλάσνικοφ βούτηξε 306.275 ευρώ. Αλλά, μόλις βγήκε από την τράπεζα έπεσε πάνω σε αστυνομικούς  που τον τσάκωσαν.

Αλλά, όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, ο λεγάμενος είναι αναρχοκομμουνιστής και σε μια δίκη του το 2007 είχαν πάει έξω από τα δικαστήρια για να του εκφράσουν την «συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη» τους, μέλη από τη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Μάλιστα, κάποιοι εξ’ αυτών έχουν συλληφθεί ως μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης.
Κάπως έτσι, ανέλαβε η αντιτρομοκρατική να ερευνήσει την τωρινή ληστεία στη Νέα Αρτάκη, για να ξεκαθαριστεί αν έχει κάποια σχέση με τρομοκρατία.
Πιθανότατα δεν έχει, γιατί οι ληστοτρομοκράτες είναι πάντα τέσσερις- πέντε στις ληστείες που κάνουν, δεν πάνε μόνοι τους. Άρα, μάλλον επρόκειτο για πράξη… ατομικής ληστείας (όπως λέμε «ατομικής τρομοκρατίας»…) του εν λόγω. Τι έγινε συντρόφια; Απλήρωτο τον είχατε αφήσει τον… κακομοίρη; Στέρεψαν τα μυστικά κονδύλια;
https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...