Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2013

Έπαθε εγκεφαλικό και μοιράζει τα λεφτά του!


Έπαθε εγκεφαλικό και μοιράζει τα λεφτά του!Δεν μπορεί να σταματήσει να μοιράζει χρήματά, ένα 49χρονο στέλεχος μεγάλης εταιρείας στη Βραζιλία, καθώς ένα εγκεφαλικό που υπέστη και από το οποίο αναρρώνει τον μετέτρεψε σε φιλάνθρωπο. 

Συγκεκριμένα, ο 49χρονος έπαθε εγκεφαλικό που “πυροδοτήθηκε” από υψηλή πίεση, με αποτέλεσμα να προκληθεί αιμάτωμα σε σημείο του εγκεφάλου που σχετίζεται με την λήψη αποφάσεων και ανώτερες νοητικές διαδικασίες.

Από το εγκεφαλικό και μετά, ο κύριος Α (όπως αναφέρεται στον τοπικό Τύπο), δίνει χρήματα σε όποιον του ζητήσει – και σε αγνώστους – με αποτέλεσμα η οικογένεια να οδεύει προς τη χρεοκοπία, σύμφωνα με την σύζυγό του.

Ψυχίατροι από το πανεπιστήμιο του Ρίο ντε Τζανέιρο, θεωρούν πως το επεισόδιο επηρέασε την συμπεριφορά του, κάτι που συμβαίνει σε περιπτώσεις εγκεφαλικού, αλλά όχι σε τέτοιον βαθμό.

Γιατρός που τον εξέτασε κρίνει πως τα συμπτώματά του μοιάζουν με διαταραχή ψυχαναγκασμού και ότι έχει υποστεί βλάβη ο λοβός του εγκεφάλου.

Από την πλευρά του ο κ. Α αναφέρει πως συνειδητά μοιράζει τα χρήματά του καθώς “είδε από κοντά τον θάνατο και τώρα θέλει να χαρεί τη ζωή που είναι πολύ μικρή”, καθώς λέει.
otherside.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...